Artikel top billede

Pierre Gramegna, Luxembourgs finansminister (i midten), åbner Banking Circles hovedkontor i Luxemborg. Banking Cicle-stifterne Anders la Cour og Laust Bertelsen ses henholdsvis til højre og venstre for finansministeren. Foto: Olivier Minaire photography. (Foto: OLIVIER MINAIRE PHOTOGRAPHY / OLIVIER MINAIRE PHOTOGRAPHY)

Trods corona-krise vil dansk it-selskab hyre 100 nye medarbejdere

Det danske fintech-selskab Banking Circle vil fortsætte med at hyre nye folk under corona-krisen. Planen er at ansætte 100 nye medarbejdere i 2020.

Danske Banking Circle har ikke i sinde at skrue ned eller stoppe med nyansættelser i den krisetid, som corona-virussen har skabt.

Tværtimod er det ambitionen at ansætte 100 nye medarbejdere i løbet af 2020.

Det skriver Børsen.

Teknologiselskabet, der er en finansiel udbyder af infrastruktur for banker og andre betalingsvirksomheder, har i dag 210 ansatte i det hele.

Det tal skulle gerne ende med at være 300 ved årets udgang, fortæller selskabet vækstdirektør, Søren Skov Mogensen, til mediet.

læs også: Saxo Banks tidligere betalingsplatform opnår banklicens

Banking Circle håndterer årligt betalinger på tværs af Europa for 125 milliarder euro, eller hvad der svarer til 1.000 milliarder kroner.

“Vores aktivitet er faktisk relativt stabil. Selvfølgelig kan vi se de forandrede globale omstændigheder i vores transaktioner, men givet vores infrastrukturelle natur er vores forretning ret modstandsdygtig," siger Søren Skov Mogensen til Børsen.

Udspringer fra Saxo Bank

Banking Circle tog sin begyndelse i 2013, men det var først i 2016, at løsningen gik i luften under navnet Saxo Payments.

I 2017 skiftede selskabet navn til Banking Circle, og i 2018 købte kapitalfonden EQT så en majoritetsandel fra Saxo Bank for en pris på omkring to milliarder kroner, ifølge Computerworlds oplysninger.

27. februar 2020 fik Banking Circle tildelt en europæisk banklicens og åbnede samtidigt sit hovedkontor i Luxembourg, hvor landets finansminister Pierre Gramegna var tilstede for at klippe snoren ved åbningen.

Det kan du læse mere om her: Diskret dansk it-selskab går efter europæisk gennembrud: Håndterer allerede nu betalinger for 1.000 milliarder kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere