Artikel top billede

Pierre Gramegna, Luxembourgs finansminister (i midten), åbner Banking Circles hovedkontor i Luxemborg. Banking Cicle-stifterne Anders la Cour og Laust Bertelsen ses henholdsvis til højre og venstre for finansministeren. Foto: Olivier Minaire photography.

Trods corona-krise vil dansk it-selskab hyre 100 nye medarbejdere

Det danske fintech-selskab Banking Circle vil fortsætte med at hyre nye folk under corona-krisen. Planen er at ansætte 100 nye medarbejdere i 2020.

Danske Banking Circle har ikke i sinde at skrue ned eller stoppe med nyansættelser i den krisetid, som corona-virussen har skabt.

Tværtimod er det ambitionen at ansætte 100 nye medarbejdere i løbet af 2020.

Det skriver Børsen.

Teknologiselskabet, der er en finansiel udbyder af infrastruktur for banker og andre betalingsvirksomheder, har i dag 210 ansatte i det hele.

Det tal skulle gerne ende med at være 300 ved årets udgang, fortæller selskabet vækstdirektør, Søren Skov Mogensen, til mediet.

læs også: Saxo Banks tidligere betalingsplatform opnår banklicens

Banking Circle håndterer årligt betalinger på tværs af Europa for 125 milliarder euro, eller hvad der svarer til 1.000 milliarder kroner.

“Vores aktivitet er faktisk relativt stabil. Selvfølgelig kan vi se de forandrede globale omstændigheder i vores transaktioner, men givet vores infrastrukturelle natur er vores forretning ret modstandsdygtig," siger Søren Skov Mogensen til Børsen.

Udspringer fra Saxo Bank

Banking Circle tog sin begyndelse i 2013, men det var først i 2016, at løsningen gik i luften under navnet Saxo Payments.

I 2017 skiftede selskabet navn til Banking Circle, og i 2018 købte kapitalfonden EQT så en majoritetsandel fra Saxo Bank for en pris på omkring to milliarder kroner, ifølge Computerworlds oplysninger.

27. februar 2020 fik Banking Circle tildelt en europæisk banklicens og åbnede samtidigt sit hovedkontor i Luxembourg, hvor landets finansminister Pierre Gramegna var tilstede for at klippe snoren ved åbningen.

Det kan du læse mere om her: Diskret dansk it-selskab går efter europæisk gennembrud: Håndterer allerede nu betalinger for 1.000 milliarder kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere