Artikel top billede

Pierre Gramegna, Luxembourgs finansminister (i midten), åbner Banking Circles hovedkontor i Luxemborg. Banking Cicle-stifterne Anders la Cour og Laust Bertelsen ses henholdsvis til højre og venstre for finansministeren. Foto: Olivier Minaire photography. (Foto: OLIVIER MINAIRE PHOTOGRAPHY / OLIVIER MINAIRE PHOTOGRAPHY)

Trods corona-krise vil dansk it-selskab hyre 100 nye medarbejdere

Det danske fintech-selskab Banking Circle vil fortsætte med at hyre nye folk under corona-krisen. Planen er at ansætte 100 nye medarbejdere i 2020.

Danske Banking Circle har ikke i sinde at skrue ned eller stoppe med nyansættelser i den krisetid, som corona-virussen har skabt.

Tværtimod er det ambitionen at ansætte 100 nye medarbejdere i løbet af 2020.

Det skriver Børsen.

Teknologiselskabet, der er en finansiel udbyder af infrastruktur for banker og andre betalingsvirksomheder, har i dag 210 ansatte i det hele.

Det tal skulle gerne ende med at være 300 ved årets udgang, fortæller selskabet vækstdirektør, Søren Skov Mogensen, til mediet.

læs også: Saxo Banks tidligere betalingsplatform opnår banklicens

Banking Circle håndterer årligt betalinger på tværs af Europa for 125 milliarder euro, eller hvad der svarer til 1.000 milliarder kroner.

“Vores aktivitet er faktisk relativt stabil. Selvfølgelig kan vi se de forandrede globale omstændigheder i vores transaktioner, men givet vores infrastrukturelle natur er vores forretning ret modstandsdygtig," siger Søren Skov Mogensen til Børsen.

Udspringer fra Saxo Bank

Banking Circle tog sin begyndelse i 2013, men det var først i 2016, at løsningen gik i luften under navnet Saxo Payments.

I 2017 skiftede selskabet navn til Banking Circle, og i 2018 købte kapitalfonden EQT så en majoritetsandel fra Saxo Bank for en pris på omkring to milliarder kroner, ifølge Computerworlds oplysninger.

27. februar 2020 fik Banking Circle tildelt en europæisk banklicens og åbnede samtidigt sit hovedkontor i Luxembourg, hvor landets finansminister Pierre Gramegna var tilstede for at klippe snoren ved åbningen.

Det kan du læse mere om her: Diskret dansk it-selskab går efter europæisk gennembrud: Håndterer allerede nu betalinger for 1.000 milliarder kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere