Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Ansatte 20.000 personer i 2019: Nu indfører Google næsten ansættelsesstop

Det nuværende corona-krise tvinger nu Google til at sænke antallet af nyansættelser "signifikant," oplyser søgemaskine-giganten.

Corona-virussen har markant betydning for virksomheder i hele verden, selv blandt de største tech-selskaber.

Derfor indfører selskabet bag Google, Alphabet, tæt på ansættelsesstop for at imødekomme den økonomiske trussel fra corona-virussen.

"Hele den globale økonomi er under pres, og Google og Alphabet er ikke immune over for effekterne af denne globale pandemi," skriver Google-topchefen, Sundar Pitchai til sine medarbejdere ifølge erhvervsmediet Bloomberg.

Læs også: Fælleseuropæisk corona-app får vigtigt rygstød fra Apple og Google

"Vi eksisterer i et økosystem af partnerskaber og forbundne forretninger, hvor mange oplever en signifikant smerte," fortsætter Pitchai i meddelelsen til sine medarbejdere.

Selvom et ansættelsesstop almindeligvis ikke giver de store ændringer, så er beslutningen markant for det gigantiske amerikanske selskab.

Sidste år ansatte søgegiganten nemlig intet mindre end 20.000 nye medarbejdere.

De få nyansættelser som Google fortsat kommer til at foretage, bliver ifølge selskabet inden for særligt udvalgte strategiske områder.

Læs også: Trump: ‘Store forfatnings-mæssige problemer’ i Apple og Googles fælles corona-teknologi
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere