Artikel top billede

Ansatte 20.000 personer i 2019: Nu indfører Google næsten ansættelsesstop

Det nuværende corona-krise tvinger nu Google til at sænke antallet af nyansættelser "signifikant," oplyser søgemaskine-giganten.

Corona-virussen har markant betydning for virksomheder i hele verden, selv blandt de største tech-selskaber.

Derfor indfører selskabet bag Google, Alphabet, tæt på ansættelsesstop for at imødekomme den økonomiske trussel fra corona-virussen.

"Hele den globale økonomi er under pres, og Google og Alphabet er ikke immune over for effekterne af denne globale pandemi," skriver Google-topchefen, Sundar Pitchai til sine medarbejdere ifølge erhvervsmediet Bloomberg.

Læs også: Fælleseuropæisk corona-app får vigtigt rygstød fra Apple og Google

"Vi eksisterer i et økosystem af partnerskaber og forbundne forretninger, hvor mange oplever en signifikant smerte," fortsætter Pitchai i meddelelsen til sine medarbejdere.

Selvom et ansættelsesstop almindeligvis ikke giver de store ændringer, så er beslutningen markant for det gigantiske amerikanske selskab.

Sidste år ansatte søgegiganten nemlig intet mindre end 20.000 nye medarbejdere.

De få nyansættelser som Google fortsat kommer til at foretage, bliver ifølge selskabet inden for særligt udvalgte strategiske områder.

Læs også: Trump: ‘Store forfatnings-mæssige problemer’ i Apple og Googles fælles corona-teknologi
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere