Artikel top billede

Amazon iværksætter kæmpe testprogram: Alle ansatte skal undersøges for covid-19

Nethandelsgiganten iværksætter storstilet testkampagne for at sikre mod covid-19 smitte.

Den amerikanske e-handelsgigant Amazon iværksætter et kæmpemæssigt testprogram, der på sigt skal kunne spore eventuelle covid-19 smittede iblandt staben.

”Næste skridt bliver at indføre regelmæssig test af alle ansatte – inklusiv dem, der ikke udviser symptomer,” er beskeden fra selskabets administrerende direktør, Jeff Bezos, skriver amerikanske Bloomberg.

Læs også: Amazon vil tjekke temperatur på alle ansatte i Europa og USA

”Rutinemæssige tests på en global skala, på tværs af industrier, vil både værne om folks sundhed og bidrage til at få økonomien i gang igen. For at det skal lykkedes, skal vi som samfund bruge en markant større testkapacitet end der er tilgængelig i dag,” fortsætter klodens rigeste mand.

I sit notat til selskabets investorer giver han samtidig et overblik over øvrige tiltag, der er taget for at inddæmme smitten, såsom en overhaling af processerne hos detailkæden Whole Foods samt en midlertidig lukning af ikke-essentielle butikker som Amazon Books.

Amazon har mødt kritik fra både ansatte og sundhedsmyndigheder, for ikke at sikre medarbejderne tilstrækkeligt mod smitte.

Tidligere på ugen, har selskabet lukket samtlige centre i Frankrig for fem dage, i en tvist med de franske myndigheder, skriver franske Le Monde.

Læs også: Amazon-ansatte vil strejke: Kræver center i New York lukket ned i to uger
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere