Artikel top billede

(Foto: Sturlason AS Polyfoto - Bildet skal krediteres med Foto: Sturlason)

Kunder beder GlobalConnect om henstand - også nogle af de rigeste i verden

Flere af GlobalConnects kunder har bedt om henstand på grund af corona-krisen. De tæller tæller nogle af ‘de rigeste’ i verden, men langt fra alle får henstand.

Enkelte kunder har på grund af corona-krisen anmodet GlobalConnect om at få udskudt deres regninger, men langt fra alle har fået efterkommet anmodningen.

Topchef Martin Lippert fortæller til ITWatch, at GlobalConnect tidligt i forløbet nedsatte en arbejdsgruppe, der fik til opgave at tage sig af hver enkelt anmodning om henstand.

Det betød, at beslutningen blev taget ud account manager og sælgernes hænder.

“Der er virksomheder, som er betydeligt hårdere ramt økonomisk af situationen, end vi er, men vi har også fået betalingshenstandsønsker fra nogle af de rigeste virksomheder i verden, hvor de har tænkt 'går den, så går den'. Vi har vurderet hvert eneste eksempel, for der er helt klart også nogle, som har været lidt for smarte,” siger Martin Lippert til mediet.

Læs også:

Overblik: Detail-kæmpen Jysk vil kun betale sine 100 it-leverandører halvdelen af it-regningerne under krisen - her har du hele historien
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere