Artikel top billede

(Foto: Sturlason AS Polyfoto - Bildet skal krediteres med Foto: Sturlason)

Kunder beder GlobalConnect om henstand - også nogle af de rigeste i verden

Flere af GlobalConnects kunder har bedt om henstand på grund af corona-krisen. De tæller tæller nogle af ‘de rigeste’ i verden, men langt fra alle får henstand.

Enkelte kunder har på grund af corona-krisen anmodet GlobalConnect om at få udskudt deres regninger, men langt fra alle har fået efterkommet anmodningen.

Topchef Martin Lippert fortæller til ITWatch, at GlobalConnect tidligt i forløbet nedsatte en arbejdsgruppe, der fik til opgave at tage sig af hver enkelt anmodning om henstand.

Det betød, at beslutningen blev taget ud account manager og sælgernes hænder.

“Der er virksomheder, som er betydeligt hårdere ramt økonomisk af situationen, end vi er, men vi har også fået betalingshenstandsønsker fra nogle af de rigeste virksomheder i verden, hvor de har tænkt 'går den, så går den'. Vi har vurderet hvert eneste eksempel, for der er helt klart også nogle, som har været lidt for smarte,” siger Martin Lippert til mediet.

Læs også:

Overblik: Detail-kæmpen Jysk vil kun betale sine 100 it-leverandører halvdelen af it-regningerne under krisen - her har du hele historien




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere