Artikel top billede

Kunder beder GlobalConnect om henstand - også nogle af de rigeste i verden

Flere af GlobalConnects kunder har bedt om henstand på grund af corona-krisen. De tæller tæller nogle af ‘de rigeste’ i verden, men langt fra alle får henstand.

Enkelte kunder har på grund af corona-krisen anmodet GlobalConnect om at få udskudt deres regninger, men langt fra alle har fået efterkommet anmodningen.

Topchef Martin Lippert fortæller til ITWatch, at GlobalConnect tidligt i forløbet nedsatte en arbejdsgruppe, der fik til opgave at tage sig af hver enkelt anmodning om henstand.

Det betød, at beslutningen blev taget ud account manager og sælgernes hænder.

“Der er virksomheder, som er betydeligt hårdere ramt økonomisk af situationen, end vi er, men vi har også fået betalingshenstandsønsker fra nogle af de rigeste virksomheder i verden, hvor de har tænkt 'går den, så går den'. Vi har vurderet hvert eneste eksempel, for der er helt klart også nogle, som har været lidt for smarte,” siger Martin Lippert til mediet.

Læs også:

Overblik: Detail-kæmpen Jysk vil kun betale sine 100 it-leverandører halvdelen af it-regningerne under krisen - her har du hele historien
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere