Artikel top billede

Claus Moldows, administrerende direktør i Globeteam. (Foto: Globeteam)

Globeteam har udbetalt 1,9 millioner kroner i incitaments-program i forrygende vækstår

Det danske konsulenthus Globeteam har udbetalt 1,9 millioner kroner i incitamenter til selskabets konsulenter i 2019, der blev et år præget af høj vækst.

Det danske konsulenthus Globeteam kommer ud af 2019 med en omsætning på 282 millioner kroner, hvilket svarer til en vækst på 17 procent i forhold til året før.

Til gengæld er selskabets indtjening faldet med en halv million kroner til nu 16 millioner kroner.

Det skyldes ifølge direktør Claus Moldow, at selskabet i 2019 udbetalte 1,9 millioner kroner i et såkaldt incitaments-program til konsulenterne.

“Korrigerer vi for det i årsregnskabet, så har vi øget resultatet med otte procent., hvilket jeg betragter som tilfredsstillende,” lyder det fra direktøren.

Globeteam meddeler i regnskabsmeddelelsen, at selskabet i 2019 øgede konsulent-staben med 23 nye konsulenter.

“Tilgangen af nye kunder var som året før høj, og vi kunne ved udgangen af 2019 tilføje yderligere 61 kunder til vores kundeportefølje,” lyder det fra Globeteam.

Selskabet forventer, at 2020 kommer til byde på to-cifrede vækstrater, og selskabet går trods corona-krise og usikkerhed fremtiden ‘fortrøstningsfyldt i møde,” som det hedder.

“Året 2020 kommer til at byde på nye krav og forventninger fra det marked, vi kigger ind i, hvor it-konsulentbranchen kan blive presset af en lavere optimisme i erhvervslivet og offentlige besparelser på konsulenter,” lyder det fra direktør Claus Moldow.

Han peger på, at selskabet har sat en række nye initiativer i søen, der skal ruste Globeteam mod det, som han kalder for ‘konkurrencen og de pressede forhold.’

De inkluderer åbningen af et forretningsben rettet mod cybersikkerhed og compliance samt et øget fokus på rekruttering af medarbejdere i forhold til selskabets konkrete ordrebeholdning og pipeline.

“Vores forretningsmodel er gearet til udviklingen i markedet. Vi huser nogle af de stærkeste faglige og erfarne profiler, som dagligt sætter deres aftryk på vores kunders digitale transformation med innovative og værdiskabende løsninger og services,” lyder det fra direktøren.

Du finder Globeteams årsregnskab for 2019 her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.