Artikel top billede

Coolshop indsætter ny topchef: Jacob Risgaard vil trække sig tilbage

Nordjyske Coolshop skifter ud i direktionen og går nu på jagt efter en afløser til selskabets kendte stifter, Jacob Risgaard, der vil bruge mere af sin tid på andre aktiviteter.

Nordjyske Coolshop skifter ud i direktionen og indsætter nu ny administrerende direktør, mens selskabets marketingdirektør, den fra Løvens Hule kendte medstifter Jacob Risgaard, er gået på jagt efter sin afløser.

Til Finans siger Jacob Risgaard, at det ‘er tid’ til at gøre ‘noget nyt’ for både ham selv og for Mark Nielsen, der har været CEO siden 2004.

Han er netop trådt et skridt tilbage og har overladt posten som administrerende direktør til John Romedahl.

“Vi er nået et punkt i Coolshop og vores egen udvikling, hvor det er tid til at gøre noget nyt. Vi har mange aktiviteter, og jeg er for eksempel også med i den kommende sæson af ”Løvens Hule”, så der kommer uden tvivl endnu mere til. På samme tid skal væksten og udviklingen i Coolshop fortsætte. Derfor ændrer vi med nye folk ind i forretningen, mens Mark og jeg får mere tid til andre aktiviteter ved siden af,” siger Jacob Risgaard til avisen.

Avisen skriver, at både Jacob Riisgaard og Mark Nielsen fremover vil fokusere på strategi, investeringer og lignende.

Læs også:

Coolshop-stifter tror på nyt liv for fysiske butikker: Åbner fem nye legetøjsbutikker inden nytår

Her er Coolshop-stifter Jacob Risgaards planer med boet efter Top-Toy: På jagt efter de allerstørste butikker på mere end 1.000 kvadratmeter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere