Artikel top billede

Blot hver fjerde forælder foretrækker Aula: Mange af systemets funktioner bliver ikke anvendt

Afløseren til Forældreintra får hård kritik fra brugerne. en undersøgelse viser, at kun hver fjerde forældre er tilfredse med den nye afløser.

Bare 22,8 procent af danske forældre mener, at skolernes kommunikationsplatform er blevet bedre efter Aula overtog fra Forældreintra.

Det viser en rundspørge som fagbladet Folkeskolen har fået foretaget.

Samtidig svarer 28,8 procent at den nye platform er et direkte tilbageskridt mens 48 procent altså ikke mener der er den store forskel på de to systemer.

Den negative respons fra forældrene skal findes i, at mange funktionaliteter ikke bliver brugt, lyder det fra forældreorganisationen Skole og Forældre.

"Jeg tror, at mange af systemets funktioner simpelthen ikke bliver brugt, og at andre bruges forkert. Og så er der noget tilbage, der giver meget god mening," siger interesseorganisationens formand Rasmus Edelberg.

To millioner brugere

Han understreger dog, at man hos Skole og Forældre er glade for den nye platform, som sikre en sikker kommunikation mellem forældrene og skolen.

Aula har mere end to million brugere, og bliver brugt af alle landets folkeskoler.

Platformen fik allerede stor kritik fra flere kommuner allerede inden den blev taget i brug. Efter lanceringen lød det fra flere testskoler, at platformen højest var 80 procent færdig.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere