Artikel top billede

Blot hver fjerde forælder foretrækker Aula: Mange af systemets funktioner bliver ikke anvendt

Afløseren til Forældreintra får hård kritik fra brugerne. en undersøgelse viser, at kun hver fjerde forældre er tilfredse med den nye afløser.

Bare 22,8 procent af danske forældre mener, at skolernes kommunikationsplatform er blevet bedre efter Aula overtog fra Forældreintra.

Det viser en rundspørge som fagbladet Folkeskolen har fået foretaget.

Samtidig svarer 28,8 procent at den nye platform er et direkte tilbageskridt mens 48 procent altså ikke mener der er den store forskel på de to systemer.

Den negative respons fra forældrene skal findes i, at mange funktionaliteter ikke bliver brugt, lyder det fra forældreorganisationen Skole og Forældre.

"Jeg tror, at mange af systemets funktioner simpelthen ikke bliver brugt, og at andre bruges forkert. Og så er der noget tilbage, der giver meget god mening," siger interesseorganisationens formand Rasmus Edelberg.

To millioner brugere

Han understreger dog, at man hos Skole og Forældre er glade for den nye platform, som sikre en sikker kommunikation mellem forældrene og skolen.

Aula har mere end to million brugere, og bliver brugt af alle landets folkeskoler.

Platformen fik allerede stor kritik fra flere kommuner allerede inden den blev taget i brug. Efter lanceringen lød det fra flere testskoler, at platformen højest var 80 procent færdig.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere