Artikel top billede

Du skal skifte password straks: Hackere har fået adgang til 160.000 Nintendo-konti

Hackere har siden begyndelsen af april haft adgang til 160.000 bruger-profiler hos Nintendo. Selskabet ‘beklager dybt.’’

Siden begyndelsen af april har hackere haft adgang til 160.000 brugerkontoer hos den japanske spilgigant Nintendo, hvor de har været i stand til at logge ind uden tilladelse.

Ifølge amerikanske CNN har lækket betydet, at hackerne har kunnet spille spil i andre navne samt se de ramte spilleres identiteter, fødselsdato, lande og mail-adresser.

Ligeldes har de kunnet få adgang til de af brugernes betalingsoplysninger, der har været forbundet til de enkelte konti - inklusive PayPal-konti og de kreditkort, der er blevet anvendt til at købe produkter og ydelser og på Nintendos platform.

“Vi undskylder dybt til vores kunder og andre for enhver forstyrrelse og bekymring. For fremtiden vil vi gøre os umage med at styrke sikkerheden og sikre, at noget lignende ikke vil kunne gentage sig,” lyder det fra Nintendo.

Ifølge CNN drejer lækket sig om Nintendo Network ID, der primært anvendes til ældre Nintendo 3DS- og Wii U-konsoller.

Det er ikke nødvendigt at oprette en profil på Nintendo Network ID for at spille på det nyere Nintendo Switch.

Nintendo er nu i fuld gang med at sende mails til de ramte brugere med opfordring om omgående at skifte password.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere