Artikel top billede

Du skal skifte password straks: Hackere har fået adgang til 160.000 Nintendo-konti

Hackere har siden begyndelsen af april haft adgang til 160.000 bruger-profiler hos Nintendo. Selskabet ‘beklager dybt.’’

Siden begyndelsen af april har hackere haft adgang til 160.000 brugerkontoer hos den japanske spilgigant Nintendo, hvor de har været i stand til at logge ind uden tilladelse.

Ifølge amerikanske CNN har lækket betydet, at hackerne har kunnet spille spil i andre navne samt se de ramte spilleres identiteter, fødselsdato, lande og mail-adresser.

Ligeldes har de kunnet få adgang til de af brugernes betalingsoplysninger, der har været forbundet til de enkelte konti - inklusive PayPal-konti og de kreditkort, der er blevet anvendt til at købe produkter og ydelser og på Nintendos platform.

“Vi undskylder dybt til vores kunder og andre for enhver forstyrrelse og bekymring. For fremtiden vil vi gøre os umage med at styrke sikkerheden og sikre, at noget lignende ikke vil kunne gentage sig,” lyder det fra Nintendo.

Ifølge CNN drejer lækket sig om Nintendo Network ID, der primært anvendes til ældre Nintendo 3DS- og Wii U-konsoller.

Det er ikke nødvendigt at oprette en profil på Nintendo Network ID for at spille på det nyere Nintendo Switch.

Nintendo er nu i fuld gang med at sende mails til de ramte brugere med opfordring om omgående at skifte password.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere