Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Kevin Winzeler Photography)

Du bør opdatere nu: Adobe patcher kritiske sårbarheder i udbredte programmer

Adobe er klar med tre separate sikkerhedsopdateringer, der skal patche hele 35 sårbarheder i nogle af selskabets meget udbredte programmer. De 25 er kritiske.

Adobe er klar med en stribe sikkerhedsopdateringer, der omgående skal patche hele 35 sårbarheder, som selskabet har opdaget i en række af dets udbredte programmer.

25 af sårbarhederne er kritiske, lyder det fra Adobe.

Selskabet peger på, at de mest alvorlige af sårbarhederne kan udnyttes af hackere til at afvikle fjendtlig kode eller crashe programmerne.

Værst ramt er Adobe Bridge, der anvendes i forbindelse med blandt andet Adobe Photoshop.

14 af de 25 kritiske sårbarheder finder vi Adobe Bridge i Version 10.0.4 og alle tidligere versioner på både Windows og macOS.

Den anden af de i alt tre udsendte sikkerhedsopdatetinger patcher i Adobe Illustrator 2020 i alle versioner op til 24.0.2 på alle Windows-comptuere.

Den tredje sikkerhedsopdatering skal patche en hel vifte af sårbarheder i Adobes e-commerce platform Magento.

Her er flere versioner ramt, herunder Magento Commerce og Open Source op til version 2.3.4, Magento Enterprise Edition op til version 1.14.4.4 samt Magento Community Edition op til version 1.9.4.4.

Du kan læse mere om sårbarhederne hos Adobe her: Adobe Security Bulletin.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere