Artikel top billede

Arla og Salling Group går sammen i online-satsning

Arla og Salling Groups Bilka går sammen om at sælge madvarer på nettet.

Arla og Salling Group går sammen inden for salg af fødevarer på nettet i en tid, hvor netop dette marked for alvor har fået vind i sejlene på grund af corona-krisen.

Ifølge Børsen slår de to selskaber nu Bilka To Go og Arlas Click & Cook sammen.

Det betyder, at Bilkas webshop nu bliver integreret i i Arlas Click & Cook - der blandt andet rummer tusindvis af opskrifter under Karolines Køkken og som har 30 millioner besøg om året.

“På den måde skaffer vi kunder til Bilka To Go eller vores andre partnere, og vi får selv solgt mejeriprodukter. Samtidig med at vi får samlet data sammen om forbrugernes ageren,” siger Arlas digitaliseringschef, Rasmus Dalby Jørgensen, til avisen.

Rema og Osuma.dk er også koblet på Click & Cook.

Læs også: Salling Group klar med kæmpesatsning på online-salg af fødevarer: Investerer halv milliard på nye online-koncepter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere