Artikel top billede

Arla og Salling Group går sammen i online-satsning

Arla og Salling Groups Bilka går sammen om at sælge madvarer på nettet.

Arla og Salling Group går sammen inden for salg af fødevarer på nettet i en tid, hvor netop dette marked for alvor har fået vind i sejlene på grund af corona-krisen.

Ifølge Børsen slår de to selskaber nu Bilka To Go og Arlas Click & Cook sammen.

Det betyder, at Bilkas webshop nu bliver integreret i i Arlas Click & Cook - der blandt andet rummer tusindvis af opskrifter under Karolines Køkken og som har 30 millioner besøg om året.

“På den måde skaffer vi kunder til Bilka To Go eller vores andre partnere, og vi får selv solgt mejeriprodukter. Samtidig med at vi får samlet data sammen om forbrugernes ageren,” siger Arlas digitaliseringschef, Rasmus Dalby Jørgensen, til avisen.

Rema og Osuma.dk er også koblet på Click & Cook.

Læs også: Salling Group klar med kæmpesatsning på online-salg af fødevarer: Investerer halv milliard på nye online-koncepter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere