Artikel top billede

Arla og Salling Group går sammen i online-satsning

Arla og Salling Groups Bilka går sammen om at sælge madvarer på nettet.

Arla og Salling Group går sammen inden for salg af fødevarer på nettet i en tid, hvor netop dette marked for alvor har fået vind i sejlene på grund af corona-krisen.

Ifølge Børsen slår de to selskaber nu Bilka To Go og Arlas Click & Cook sammen.

Det betyder, at Bilkas webshop nu bliver integreret i i Arlas Click & Cook - der blandt andet rummer tusindvis af opskrifter under Karolines Køkken og som har 30 millioner besøg om året.

“På den måde skaffer vi kunder til Bilka To Go eller vores andre partnere, og vi får selv solgt mejeriprodukter. Samtidig med at vi får samlet data sammen om forbrugernes ageren,” siger Arlas digitaliseringschef, Rasmus Dalby Jørgensen, til avisen.

Rema og Osuma.dk er også koblet på Click & Cook.

Læs også: Salling Group klar med kæmpesatsning på online-salg af fødevarer: Investerer halv milliard på nye online-koncepter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere