Artikel top billede

Salling Group klar med kæmpesatsning på online-salg af fødevarer: Investerer halv milliard på nye online-koncepter

Salling Group øger investeringerne i selskabets online-satsning og gør klar til at investere en halv milliard kroner på at få bygget onlinesalg af fødevarer op.

Supermarkeds-koncernen Salling Group gør klar til at investere en halv milliard kroner på en stor onlinesatsning, der skal udfordre ikke mindst Nemlig.com, skriver Børsen.

Salling Group står bag Bilka, Føtex og Netto, og ifølge avisen vil selskabet investere i nye onlineplatforme til både Føtes og Bilka.

Selskabet vil blandt andet indføre et såkaldt køb og hent-koncept hos Føtex, mens Bilka-konceptet skal udbredes til hele landet via særlige containere, der skal placeres langt fra Bilka-varehuse, hvor kunder skal kunne de fødevarer, som de har købt i Bilka på nettet.

“Jeg synes godt, at vi kan bruge ordet gamechanger. Det er en kæmpe satsning og en af vores allerstørste i hele koncernen. Onlinesalg af fødevarer kommer til at være en nøglesten i vores fremtidige strategi,” siger Thor Jørgensen, der er direktør for e-commerce i Salling Group og kædedirektør for Føtex, til avisen.

Læs også:

Tech fra toppen: Salling Groups CIO Alan Jensen har gennemført en kæmpe ERP-transformation

Netto går ind på online-markedet: Åbner nyt online-supermarked med fast abonnement
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere