Artikel top billede

Salling Group klar med kæmpesatsning på online-salg af fødevarer: Investerer halv milliard på nye online-koncepter

Salling Group øger investeringerne i selskabets online-satsning og gør klar til at investere en halv milliard kroner på at få bygget onlinesalg af fødevarer op.

Supermarkeds-koncernen Salling Group gør klar til at investere en halv milliard kroner på en stor onlinesatsning, der skal udfordre ikke mindst Nemlig.com, skriver Børsen.

Salling Group står bag Bilka, Føtex og Netto, og ifølge avisen vil selskabet investere i nye onlineplatforme til både Føtes og Bilka.

Selskabet vil blandt andet indføre et såkaldt køb og hent-koncept hos Føtex, mens Bilka-konceptet skal udbredes til hele landet via særlige containere, der skal placeres langt fra Bilka-varehuse, hvor kunder skal kunne de fødevarer, som de har købt i Bilka på nettet.

“Jeg synes godt, at vi kan bruge ordet gamechanger. Det er en kæmpe satsning og en af vores allerstørste i hele koncernen. Onlinesalg af fødevarer kommer til at være en nøglesten i vores fremtidige strategi,” siger Thor Jørgensen, der er direktør for e-commerce i Salling Group og kædedirektør for Føtex, til avisen.

Læs også:

Tech fra toppen: Salling Groups CIO Alan Jensen har gennemført en kæmpe ERP-transformation

Netto går ind på online-markedet: Åbner nyt online-supermarked med fast abonnement
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere