Artikel top billede

Her er landene med den bedste internetforbindelse: Danmark ligger i top 10

Coronakrisen har betydet øget aktivitet på bredbåndsforbindelsen i de danske hjem. Men hvor hurtigt er den danske internetforbindelse sammenlignet med resten af verden? Det har sammenligningstjenesten Business Comparison set nærmere på.

Mens biografer, restauranter og andre virksomheder holder lukket, er mange danskere overladt til den underholdning deres internetforbindelse kan levere.

Det er derfor heller ikke helt ligegyldigt, hvor hurtig en forbindelse der kan leveres hjemme i stuen.

Sammenligningstjenesten Business Comparison har derfor set nærmere på, hvilke lande, der har den hurtigste internetforbindelse.

Læs også: Netflix sætter rekord under coronakrisen: Henter 15,7 millioner nye kunder

Danmark klarer sig udmærket på den samlede liste og lander på en samlet femte plads. Det er nok også nødvendigt, da Danmark er kendt som et af verdens mest digitaliserede lande.

Vi må dog se os slået af nabolandet mod øst. Svenskerne kravler nemlig op på en tredje plads på listen, mens Norge ender som nummer 10.

Selskabet bag undersøgelsen har set på, hvor lang tid, det vil tage at downloade en times indhold på Netflix. Det klarer den danske forbindelse altså på ét minut og et sekund.

Du kan se hele top 10 herunder:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere