Artikel top billede

(Foto: Photo by freestocks.org on Unsplash)

Her er landene med den bedste internetforbindelse: Danmark ligger i top 10

Coronakrisen har betydet øget aktivitet på bredbåndsforbindelsen i de danske hjem. Men hvor hurtigt er den danske internetforbindelse sammenlignet med resten af verden? Det har sammenligningstjenesten Business Comparison set nærmere på.

Mens biografer, restauranter og andre virksomheder holder lukket, er mange danskere overladt til den underholdning deres internetforbindelse kan levere.

Det er derfor heller ikke helt ligegyldigt, hvor hurtig en forbindelse der kan leveres hjemme i stuen.

Sammenligningstjenesten Business Comparison har derfor set nærmere på, hvilke lande, der har den hurtigste internetforbindelse.

Læs også: Netflix sætter rekord under coronakrisen: Henter 15,7 millioner nye kunder

Danmark klarer sig udmærket på den samlede liste og lander på en samlet femte plads. Det er nok også nødvendigt, da Danmark er kendt som et af verdens mest digitaliserede lande.

Vi må dog se os slået af nabolandet mod øst. Svenskerne kravler nemlig op på en tredje plads på listen, mens Norge ender som nummer 10.

Selskabet bag undersøgelsen har set på, hvor lang tid, det vil tage at downloade en times indhold på Netflix. Det klarer den danske forbindelse altså på ét minut og et sekund.

Du kan se hele top 10 herunder:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere