CGI genvinder trecifret million-kontrakt med Toldstyrelsen

Toldstyrelsen har igen valgt CGI til at stå for driften af flere centrale it-systemer. Kontrakten lyder samlet på 360 millioner kroner.

Det bliver fortsat CGI, der skal stå for driften af flere kritiske it-systemer hos Toldstyrelsen.

Selskabet har nemlig genvundet kontrakten en tidsubegrænset kontrakt med Toldstyrelsen og at drive centrale toldsystemer til en værdi på 360 millioner kroner.

Dermed skal CGI stå for driften i fremtiden, ligesom man har gjort de seneste seks år.

"Vi har haft et tæt og godt partnerskab med begge styrelser gennem adskillige år, som vi ser frem til at fortsætte. Og vi er stolte over fortsat at skulle løfte opgaven med at drive og udvikle disse samfundskritiske it-systemer yderligere," lyder det fra Administrerende direktør for CGI Danmark, Michael Hermansen, i en pressemeddelelse.

Læs også: CGI’s skandinaviske topchef trækker sig: Her er hans afløser

Aftalen betyde, at CGI får det fulde ansvar for systemerne. Det vil sige, at selskabet skal stå for alt fra hosting og drift til support.

"Managed it-services er et strategisk fokusområde i vores forretning, og den nye aftale er et af eksemplerne på de kompetencer og den styrke, CGI står for som en pålidelig udbyder af managed it-services," siger direktøren i meddelelsen.

Et godt år for CGI Danmark
Aftalen er endnu en fjer i hatten til CGI's danske forretning, der tidligere på året kunne fremvise et regnskab, hvor man fordoblede resultatet.

Selvom omsætningen tog et dyk, så kunne selskabet alligevel præstere en fordobling af bundlinjen, der endte på 62,8 millioner kroner.

“Jeg er meget tilfreds med, at vores skarpe fokus på indtjeningen har båret frugt. Selvfølgelig havde jeg gerne set, at vores omsætning også var vokset. Men jeg hæfter mig især ved, at vi så en fornuftig, organisk omsætningsvækst i anden halvdel af regnskabsåret," sagde Michael Hermansen til Computerworld i forbindelse med regnskabet.

Læs mere her: CGI Danmark mere end fordobler indtjeningen selv om omsætningen falder: "Skarp fokus på indtjeningen har båret frugt"Premium
20 danske Microsoft-partnere med i opløbet om at blive kåret som Danmarks dygtigste
Tirsdag afholder Microsoft vanen tro sit store Partner Award-show. I år er gallamiddagen skiftet ud med et virtuelt arrangement, hvor Microsofts danske ledelse uddeler 12 priser og hovedprisen som årets bedste Microsoft-partner. Se alle de nominerede partnere her.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.