Tusindsvis af TDC-kunder går glip af ny fiberudrulning: Disse områder er ramt

Konflikten mellem TDC og Slagelse Kommune er endt med, at 3.500 husstande og virksomheder går glip af nyt fibernet, da teleselskabet har afblæst udrulningen. Se her hvilke områder og adresser, der går glip af tilslutningen fra TDC.

Premium Kun for abonnenter
Denne Premium-artikel er normalt kun for abonnenter

Men vi har valgt at låse den op for at give dig et eksempel på den omfattende viden og de artikler, som du har adgang til som Computerworld Premium-abonnent.

Tak, lad mig læse den OK, fortæl mig mere om Premium

Det får du i artiklen

  • Se de områder der alligevel ikke får glæde af den nye TDC-udrulning her
  • Bliv klogere på konflikten mellem Slagelse Kommune og TDC
463
2:30 min
Hvis du bor på Slotsalleén, Gørtlergade eller Løvegade i Slagelse Kommune, så må du nu vinke farvel til nyt, hurtigt fibernet fra TDC, selvom du havde skrevet dig op til en gratis opkobling.

Telemastodonten har nemlig afblæst udrulningen af nyt fibernet i Slagelse Kommune efter række uenigheder om vilkårene.

Derved går 3.500 husstande og virksomheder, der havde skrevet sig op til en gratis tilkobling hos TDC, nu glip af de nye netværksmuligheder.

Du kan læse mere om konflikten her: Slagelse Kommune og TDC i storkonflikt om fiberudrulning: Afblæser fiberudrulning for tusindvis af kunder

"Vi ville rigtige gerne kunne tilbyde de her kunder fibernet, og vi er ikke tilfredse med, at vi nu ikke kan gøre det. Vi vil rigtig gerne samgrave, men det skal være på rimelige vilkår. Det er det, som har skabt den her konflikt, som vi ikke har kunne finde en løsning på," lyder det nu fra TDC's finansdirektør, Lasse Pilgaard, til Computerworld.

Han forklarer, at TDC nu flytter gravemaskinerne væk fra Slagelse Kommune og hen til andre lokationer, mens TDC-konkurrenten Fibia arbejder videre med fibernettet i Slagelse Kommune.

Det kan du læse mere om her: 3.500 TDC-kunder i Slagelse går glip af fibernet: Her er TDC's forklaring

TDC's annoncerede gratis opkobling til det nye netværk af to omgange. Herunder kan du se områderne, der nu går glip af fibernettet.

16. januar 2020 annoncerede TDC, at 900 husstande i Slagelse Kommune blev tilbudt opkobling til fibernettet.

Dengang skrev TDC i en pressemeddelelse:

"Slagelse rummer et klart potentiale for lynhurtigt bredbånd, og jeg er glad for, at vi kan fortsætte etableringen af fibernet til glæde for byens borgere og virksomheder. TDC NET har forbundet Danmark i 137 år, og vi ønsker at bygge fremtidens bedste digitale infrastruktur i Slagelse. Vi tager nu endnu et skridt ved at bane vejen for lynhurtige internetforbindelser på fibernet," skrev Henrik Leu Christiansen, underdirektør i TDC Net.

Du kan se området og adresserne på kortet herunder. 20. februar 2020 kom endnu en meddelelse fra TDC.

Her blev det annonceret, at yderligere 2.700 husstande i Slagelse ville blive tilbudt gratis opkobling til det nye fibernetværk.

Her lød beskeden fra Henrik Leu Christiansen:

"Vi har sagt, at vi vil bringe fiber til Slagelse, og jeg er glad for, at vi nu kan udvide udrulningen igen. Fiber er fremtidens bredbånd, og vi ser et stort potentiale i Slagelse, hvilket vi understreger med denne udvidelse," lød det dengang.

Herunder kan du se hvilke områder og adresser, der går glip af det nye fibernetværk fra TDC.

Kunne du lide, hvad du netop har læst?

Artiklen er en del af Computerworld Premium

Med Premium får du adgang til eksklusivt indhold for abonnenter

Se mere Premium indhold

Med Computerworld Premium får du

Øget indsigt i it og digitalisering. Premium klæder dig på til at træffe bedre beslutninger.

Et konkret overblik over it-markedet, nye tendenser samt konkrete råd og erfaringer fra danske beslutningstagere.

Råd og erfaringer fra danske CIO'er, analytikere og it-beslutningstagere. Samlet i 10-15 unikke artikler hver uge.


Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

0 Premium-indhold

Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen

0 Premium-indhold

Bagmandspolitiet anholder seks mænd bag ulovlig pirattjeneste med 20.000 brugere

0 Premium-indhold

Windows 10X er sluppet ud: Se det nye styresystem i aktion her

0 Premium-indhold

TDC, Telia, Telenor og 3 fortsætter ulovlig logning: "Teleselskaberne må afklare med sig selv, om de vil foretage en frivillig masselogning eller rette sig efter EU-retten"

0 Premium-indhold

Microsoft Teams på vej med tre nye funktioner: Sådan kan du se de møder, som du er gået glip af


Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Denne malware er den største trussel mod din virksomhed lige nu
Den mest aktive malware i verden sniger sig ind, og at svært at gøre nøget ved. Se her hvordan du tager dine forholdsregler.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.