Artikel top billede

SimCorp åbner nyt kontor for at erobre det sydafrikanske marked: "Vores entré i Sydafrika kommer på et vigtigt tidspunkt i landets historie"

Danmarks eneste it-virksomhed i C25-indekset, SimCorp, vil bruge den største hjælpepakke i Sydafrikas historie som anledning til at gøre sin entré på det sydafrikanske marked.

SimCorp vil ind på det sydafrikanske marked.

Derfor åbner den danske it-virksomhed nu et kontor i Sydafrika.

Samtidig har SimCorp udpeget Brian Anderson som selskabets øverste chef i landet.

Brian Anderson skal referere til Hans Otto Engkilde, der er øverste chef for SimCorps aktiviteter i Storbritannien, Nordeuropa og Mellemøsten

Det oplyser SimCorp i en meddelelse.

"Vi er glade for at kunne annoncere vores entré i Sydafrika med Brian Andersons ankomst. Vores entré i Sydafrika kommer på et vigtigt tidspunkt i landets historie, hvor der er et voksende ønske hos lokale selskaber for at bruge konsoliderede løsninger, der kan undersøtte virksomhedernes vækst. Vi mener, at SimCorps løsninger kan levere den operationelle effektivitet og nødvendige fleksibilitet, der kræves for at vækste," lyder det i meddelelsen fra Hans Otto Engkilde, der fortsætter:

"Samtidig får SimCorp muligheden for at øge selskabets globale tilstedeværelse, hvilket spiller en vigtig rolle i at undersøtte selskabets vækststrategi."

Læs også: SimCorp åbner for fysisk tom generalforsamling med dystre meldinger om fremtiden

Historisk hjælpepakke åbner mulighed for SimCorp

SimCorps fokus på det sydafrikanske marked vil primært være at tilbyde selskabets front to back-løsninger og services til lokale kapitalforvaltere, offentlige pensionsselskaber og investeringsselskaber.

"Værdien af Simcorps samlede løsninger og services giver det sydafrikanske marked store vækstmuligheder på et kritisk tidspunkt, hvor uddaterede, legacy-systemer og enkeltløsninger ikke længere er egnede til formålet," lyder det fra Brian Anderson i meddelelsen.

At SimCorp vælger at gå ind på det sydafrikanske marked netop nu er ikke tilfædigt.

SimCorp meddeler, at det sydafrikanske marked i øjeblikket gennemgår en overgangsfase, hvor forældende systemer skal udskiftes.

Denne proces er blevet fremskyndet af en stimuluspakke som følge af coronavirussen på 26 milliarder dollar - svarende til omkring 180 milliarder kroner - hvilket er den største i landets historie, oplyser SimCorp.

SimCorp oplyser hverken, hvilken sydafrikansk by kontoret skal placeres i eller, hvor mange ansatte selskabet skal have i landet.