Artikel top billede

Photo by Christopher Burns on Unsplash.

Nu kan du få 5G på verdens højeste bjerg

Der er kommet 5G-dækning på verdens højeste bjerg, Mount Everest, efter at en radiostation i 6.500 meters højde nu er gået i drift.

Mount Everest er med sine 8.840 meter verdens højeste bjerg, og nu kan bjergbestigere på vej mod summit nyde udsigten og kolde nætter med lynhurtigt internet.

Bloomberg skriver, at en fjernt beliggende radiostation i Himalaya med 5G er blevet installeret i en høje på 6.500 meter, hvilket gør det til den højeste radiostation i verden.

Sammen med radiostationer bygget i 5.300 og 5.800 meters højde er der ifølge det kinesiske medie Xinhua News nu fuld 5G-dækning på nordlige side og på toppen af det ikoniske bjerg.

Læs også: Massive investeringer i fiber og 5G hæver antallet af medarbejdere i telebranchen med 1.000 på et halvt år

5G-dækningen skal blandt andet sikre bjergbestigernes kommunikation, videnskabelig forskning, miljøovervågning og HD-streaming, lyder det.

Derudover sker det også som led i en ny måling af Mount Everests højde.

Det er Huawei, der i samarbejde med China Telecom, har stået bag verdens højeste 5G-station.

Læs også: Huaweis image i Danmark hårdt ramt af massive spionage-anklager: “Men jeg tror på, at teknologi altid vil overvinde politik” Premium
Efter fem års ejerskab: Sentia Danmark skiller sig af med datacenter for at fokusere på cloud
Sentia Danmark sælger sit datacenter i Glostrup til hollandske Penta Infra. Salget, der er et led i Sentias strategi om at fokusere på cloud-tjenester, indleder samtidig et nyt partnerskab mellem de to selskaber.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.