Artikel top billede

Bredbåndsselskabet Fastspeed overgår egne vækstmål: Høster 30.000 kunder på 12 måneder

Det danske bredbåndselskab Fastspeed har på blot 12 måneder overgået de mål, som selskabet havde afsat 24 måneder til at nå. Nu stiler selskabet efter at komme til tops på det danske telemarked.

Det danske bredbåndsselskab Fastspeed har i løbet af sit første år på markedet erobret 30.000 danske bredbåndskunder.

Det oplyser Fastspeed i en pressemeddelelse.

”Jeg er meget tilfreds. Vores oprindelige ambition om at sætte en ny agenda i bredbåndsmarkedet er i dén grad lykkedes for os, og at vi – på Fastspeeds ét-års fødselsdag – kan fejre, at vi har rundet 30.000 kunder, det gør mig både stolt og glad,” siger Jent Raith, administrerende direktør i Fastspeed i pressemeddelelsen.

Læs også: Televeteranen Peter Mægbæk: Der skal ny lovgivning til for at skabe ordentlig konkurrence på bredbåndsmarkedet - det minder efterhånden om elmarkedet

40.000 inden årets udgang

Fastspeed har nu overgået de ambitioner selskabet satte for sig selv, da det blev stiftet. Dengang var målet at nå 20.000 kunder i løbet af to år.

Tidligere på året satte selskabet dog et nyt mål om at ramme 40.000 kunder inden årets udgang, og ifølge Jens Raith satser selskabet desuden på etablere sig som en af Danmarks helt store udbydere af højhastighedsbredbånd.

”Med det nuværende tempo når vi vores vækstmål inden årets udløb – men reelt er vores fokus rettet ind på den lange bane. Fastspeed skal i løbet af få år være blandt de 3 største udbydere af højhastighedsbredbånd i Danmark”, siger han ifølge pressemeddelelsen.

Fastspeeds markante vækst har dog også sat sine spor på selskabets bundlinje. I selskabets første leveår, havde Fastspeed, der blot har 14 medarbejdere, et driftsunderskud på 26 millioner kroner.

Det kan du læse mere om her:
Peter Mægbæks Fastspeed lander dundrende underskud - men alt går efter planen

Har kun et produkt

Fastspeed er stiftet af den danske teleiværksætter Peter Mægbæk, der tidligere har været med til at stifte både Fullrate og Plenti.

I modsætning til de fleste andre teleselskaber sælger Fastspeed kun ét produkt, og det er en bredbåndsforbindelse på 1.000 mbit.

Fastspeed oplyser i pressemeddelelsen, at selskabet under coronakrisen har oplevet en stigende interesse for produktet fra erhvervskunder med mange medarbejdere, der arbejder hjemmefra.

Læs også: Fullrate- og Plenti-stifter er klar med endnu et bredbåndsselskab: "Tidligere udfordrere har mistet noget af deres potens"




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere