Bredbåndsselskabet Fastspeed overgår egne vækstmål: Høster 30.000 kunder på 12 måneder

Det danske bredbåndselskab Fastspeed har på blot 12 måneder overgået de mål, som selskabet havde afsat 24 måneder til at nå. Nu stiler selskabet efter at komme til tops på det danske telemarked.

Det danske bredbåndsselskab Fastspeed har i løbet af sit første år på markedet erobret 30.000 danske bredbåndskunder.

Det oplyser Fastspeed i en pressemeddelelse.

”Jeg er meget tilfreds. Vores oprindelige ambition om at sætte en ny agenda i bredbåndsmarkedet er i dén grad lykkedes for os, og at vi – på Fastspeeds ét-års fødselsdag – kan fejre, at vi har rundet 30.000 kunder, det gør mig både stolt og glad,” siger Jent Raith, administrerende direktør i Fastspeed i pressemeddelelsen.

Læs også: Televeteranen Peter Mægbæk: Der skal ny lovgivning til for at skabe ordentlig konkurrence på bredbåndsmarkedet - det minder efterhånden om elmarkedet

40.000 inden årets udgang
Fastspeed har nu overgået de ambitioner selskabet satte for sig selv, da det blev stiftet. Dengang var målet at nå 20.000 kunder i løbet af to år.

Tidligere på året satte selskabet dog et nyt mål om at ramme 40.000 kunder inden årets udgang, og ifølge Jens Raith satser selskabet desuden på etablere sig som en af Danmarks helt store udbydere af højhastighedsbredbånd.

”Med det nuværende tempo når vi vores vækstmål inden årets udløb – men reelt er vores fokus rettet ind på den lange bane. Fastspeed skal i løbet af få år være blandt de 3 største udbydere af højhastighedsbredbånd i Danmark”, siger han ifølge pressemeddelelsen.

Fastspeeds markante vækst har dog også sat sine spor på selskabets bundlinje. I selskabets første leveår, havde Fastspeed, der blot har 14 medarbejdere, et driftsunderskud på 26 millioner kroner.

Det kan du læse mere om her:
Peter Mægbæks Fastspeed lander dundrende underskud - men alt går efter planen


Har kun et produkt
Fastspeed er stiftet af den danske teleiværksætter Peter Mægbæk, der tidligere har været med til at stifte både Fullrate og Plenti.

I modsætning til de fleste andre teleselskaber sælger Fastspeed kun ét produkt, og det er en bredbåndsforbindelse på 1.000 mbit.

Fastspeed oplyser i pressemeddelelsen, at selskabet under coronakrisen har oplevet en stigende interesse for produktet fra erhvervskunder med mange medarbejdere, der arbejder hjemmefra.

Læs også: Fullrate- og Plenti-stifter er klar med endnu et bredbåndsselskab: "Tidligere udfordrere har mistet noget af deres potens"


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Online seminar: Automatisering i dit datacenter – deltag og se hvordan!

Den der ikke automatiserer, repeterer hver gang. Med Ansible Tower får du dokumenteret og versioneret infrastrukturen, og du får mulighed for at lave udviklings- og testmiljøer. Se hvordan du gør i praksis.

04. juni 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Customer engagement - sådan skaber succesfulde virksomheder en stærk kundeloyalitet

Der findes ikke mange virksomheder, der med succes er taget på rejsen mod den digitale transformation, der ikke har satset målrettet på at forstå deres kunder og udvikle forholdet til deres kunder med det mål at skabe den allerbedste kundeoplevelse. Med data kan man få en dyb forståelse for sine kunder og få indsigt i, hvordan de agerer, og hvordan de vil agere. Vi sætter fokus på nye forretningsmodeller der skaber loyale kunder.

09. juni 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Awareness og god it-sikkerhedskultur

Sikkerheds-awareness er en af de allervigtigste ting at få styr på for alle it-sikkerhedsansvarlige. For uanset hvor godt vi sikrer vores perimetre med avancerede digitale forsvarsværker, er og bliver medarbejderne et svagt led og et oplagt mål for hackerne.

10. juni 2020 | Læs mere


Premium
Overblik: DXC Technology og Netcompany stormer frem som offentlig it-leverandør - Atea og Conscia taber terræn
Det offentlige Danmark bruger hvert år milliarder af kroner på it-indkøb. I løbet af 2019 tog DXC Technology og Netcompany store indhug i de offentlige it-budgetter - samtidig rykkede Atea og Conscia baglæns. Det viser nye tal fra Udbudsvagten.
Computerworld
Forsvarsministeren overvejer at give dansk politi lov til at blokere for websites uden dommerkendelse
Forsvarsminister Trine Bramsen (S) vil diskutere muligheden for at give politiet mulighed for at blokere for websites uden dommerkendelse.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
White paper
Her er 4 overraskende facts om digitaliseringen i detail og produktionsbranchen!
I 2018 blev 300 europæiske virksomheder spurgt til deres samhandelsprocesser. Det kom der fire overraskende facts ud af, som vi bringer i dette whitepaper. Eksempelvis anvendes fax stadig af 22% af de adspurgte 300 europæiske virksomheder. Whitepaperet fortæller også om vigtigheden af at finde en EDI-leverandør, som kender dit marked og dine muligheder. Nysgerrig? Så download dette gratis whitepaper nu.