Artikel top billede

Bredbåndsselskabet Fastspeed overgår egne vækstmål: Høster 30.000 kunder på 12 måneder

Det danske bredbåndselskab Fastspeed har på blot 12 måneder overgået de mål, som selskabet havde afsat 24 måneder til at nå. Nu stiler selskabet efter at komme til tops på det danske telemarked.

Det danske bredbåndsselskab Fastspeed har i løbet af sit første år på markedet erobret 30.000 danske bredbåndskunder.

Det oplyser Fastspeed i en pressemeddelelse.

”Jeg er meget tilfreds. Vores oprindelige ambition om at sætte en ny agenda i bredbåndsmarkedet er i dén grad lykkedes for os, og at vi – på Fastspeeds ét-års fødselsdag – kan fejre, at vi har rundet 30.000 kunder, det gør mig både stolt og glad,” siger Jent Raith, administrerende direktør i Fastspeed i pressemeddelelsen.

Læs også: Televeteranen Peter Mægbæk: Der skal ny lovgivning til for at skabe ordentlig konkurrence på bredbåndsmarkedet - det minder efterhånden om elmarkedet

40.000 inden årets udgang

Fastspeed har nu overgået de ambitioner selskabet satte for sig selv, da det blev stiftet. Dengang var målet at nå 20.000 kunder i løbet af to år.

Tidligere på året satte selskabet dog et nyt mål om at ramme 40.000 kunder inden årets udgang, og ifølge Jens Raith satser selskabet desuden på etablere sig som en af Danmarks helt store udbydere af højhastighedsbredbånd.

”Med det nuværende tempo når vi vores vækstmål inden årets udløb – men reelt er vores fokus rettet ind på den lange bane. Fastspeed skal i løbet af få år være blandt de 3 største udbydere af højhastighedsbredbånd i Danmark”, siger han ifølge pressemeddelelsen.

Fastspeeds markante vækst har dog også sat sine spor på selskabets bundlinje. I selskabets første leveår, havde Fastspeed, der blot har 14 medarbejdere, et driftsunderskud på 26 millioner kroner.

Det kan du læse mere om her:
Peter Mægbæks Fastspeed lander dundrende underskud - men alt går efter planen

Har kun et produkt

Fastspeed er stiftet af den danske teleiværksætter Peter Mægbæk, der tidligere har været med til at stifte både Fullrate og Plenti.

I modsætning til de fleste andre teleselskaber sælger Fastspeed kun ét produkt, og det er en bredbåndsforbindelse på 1.000 mbit.

Fastspeed oplyser i pressemeddelelsen, at selskabet under coronakrisen har oplevet en stigende interesse for produktet fra erhvervskunder med mange medarbejdere, der arbejder hjemmefra.

Læs også: Fullrate- og Plenti-stifter er klar med endnu et bredbåndsselskab: "Tidligere udfordrere har mistet noget af deres potens"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere