Artikel top billede

Bredbåndsselskabet Fastspeed overgår egne vækstmål: Høster 30.000 kunder på 12 måneder

Det danske bredbåndselskab Fastspeed har på blot 12 måneder overgået de mål, som selskabet havde afsat 24 måneder til at nå. Nu stiler selskabet efter at komme til tops på det danske telemarked.

Det danske bredbåndsselskab Fastspeed har i løbet af sit første år på markedet erobret 30.000 danske bredbåndskunder.

Det oplyser Fastspeed i en pressemeddelelse.

”Jeg er meget tilfreds. Vores oprindelige ambition om at sætte en ny agenda i bredbåndsmarkedet er i dén grad lykkedes for os, og at vi – på Fastspeeds ét-års fødselsdag – kan fejre, at vi har rundet 30.000 kunder, det gør mig både stolt og glad,” siger Jent Raith, administrerende direktør i Fastspeed i pressemeddelelsen.

Læs også: Televeteranen Peter Mægbæk: Der skal ny lovgivning til for at skabe ordentlig konkurrence på bredbåndsmarkedet - det minder efterhånden om elmarkedet

40.000 inden årets udgang

Fastspeed har nu overgået de ambitioner selskabet satte for sig selv, da det blev stiftet. Dengang var målet at nå 20.000 kunder i løbet af to år.

Tidligere på året satte selskabet dog et nyt mål om at ramme 40.000 kunder inden årets udgang, og ifølge Jens Raith satser selskabet desuden på etablere sig som en af Danmarks helt store udbydere af højhastighedsbredbånd.

”Med det nuværende tempo når vi vores vækstmål inden årets udløb – men reelt er vores fokus rettet ind på den lange bane. Fastspeed skal i løbet af få år være blandt de 3 største udbydere af højhastighedsbredbånd i Danmark”, siger han ifølge pressemeddelelsen.

Fastspeeds markante vækst har dog også sat sine spor på selskabets bundlinje. I selskabets første leveår, havde Fastspeed, der blot har 14 medarbejdere, et driftsunderskud på 26 millioner kroner.

Det kan du læse mere om her:
Peter Mægbæks Fastspeed lander dundrende underskud - men alt går efter planen

Har kun et produkt

Fastspeed er stiftet af den danske teleiværksætter Peter Mægbæk, der tidligere har været med til at stifte både Fullrate og Plenti.

I modsætning til de fleste andre teleselskaber sælger Fastspeed kun ét produkt, og det er en bredbåndsforbindelse på 1.000 mbit.

Fastspeed oplyser i pressemeddelelsen, at selskabet under coronakrisen har oplevet en stigende interesse for produktet fra erhvervskunder med mange medarbejdere, der arbejder hjemmefra.

Læs også: Fullrate- og Plenti-stifter er klar med endnu et bredbåndsselskab: "Tidligere udfordrere har mistet noget af deres potens"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere