Artikel top billede

Peter Mægbæks Fastspeed lander dundrende underskud - men alt går efter planen

Bredbåndsselskabet Fastspeed kommer ud af 2019 med et dundrende driftsunderskud på næsten 26 millioner kroner, men er ikke desto mindre godt tilfreds.

Det nye danske bredbåndsselskab Fastspeeds første hele årsregnskab byder på flammende røde tal over næsten hele linien.

Det lille selskab med 14 medarbejdere lander et underskud på driften på næsten 26 millioner kroner og et bruttotab på 16,1 millioner kroner for regnskabsåret.

I den meget kortfattede ledelses-beretning i regnskabet - på blot fem linier - skriver selskabets ledelse med direktør Jens Raith i spidsen, at det er godt tilfreds med underskuddet.

“Ledelsen anser årets resultat som forventet idet virksomheden er i opstartsfasen, som kræver investeringer,” lyder det kortfattet.

Bag Fastspeed står blandt andet Peter Mægbæk, der også har stået bag mobilselskaberne Fullrate og Plenti, som i løbet af relativt kort tid med lave priser og aggressiv markedsføring fik opbygget en stor kundebase og dernæst blev solgt til TDC.

Han har stiftet selskabet sammen med Jens Raith og Morten Boe Andersen.

Selskabet åbnede for de første kunder for et års tid siden.

Det kan du læse mere om her: Peter Mægbæks bredbåndsfirma Fastspeed åbner for kunder i dag - får kun et produkt: 'Smider prisbombe'

Fastspeed har nu rundet de 20.000 kunder, fortæller direktør Jens Raith til ITWatch

“Vi har investeret kraftigt i selskabet og begyndte først indenfor det seneste halve år reelt at hente kunder ind på vores platform. Det koster penge at bygge op og markedsføre, så at vi ender med et underskud, er som ventet og efter planen,” siger han.

Du finder hele regnskabet fra Fastspeed her.

Læs også:

Televeteranen Peter Mægbæk: Der skal ny lovgivning til for at skabe ordentlig konkurrence på bredbåndsmarkedet - det minder efterhånden om elmarkedet

Kendte telefolk vil være med: Her er ejerkredsen bag Peter Mægbæks nye bredbånds-satsning Fastspeed
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Dansk booking-portal ramt af ransomware-angreb: Forhandler med hackere om betaling af løsesum
Selskabet Ak Techotel er ramt af et omfattende hackerangreb, der er gået ud over en lang række hoteller i Danmark, Sverige og Norge. Selskabet har forhandlet med hackerne bag angrebet for igen at få adgang til sine systemer igen.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.