Peter Mægbæks Fastspeed lander dundrende underskud - men alt går efter planen

Bredbåndsselskabet Fastspeed kommer ud af 2019 med et dundrende driftsunderskud på næsten 26 millioner kroner, men er ikke desto mindre godt tilfreds.

Det nye danske bredbåndsselskab Fastspeeds første hele årsregnskab byder på flammende røde tal over næsten hele linien.

Det lille selskab med 14 medarbejdere lander et underskud på driften på næsten 26 millioner kroner og et bruttotab på 16,1 millioner kroner for regnskabsåret.

I den meget kortfattede ledelses-beretning i regnskabet - på blot fem linier - skriver selskabets ledelse med direktør Jens Raith i spidsen, at det er godt tilfreds med underskuddet.

“Ledelsen anser årets resultat som forventet idet virksomheden er i opstartsfasen, som kræver investeringer,” lyder det kortfattet.

Bag Fastspeed står blandt andet Peter Mægbæk, der også har stået bag mobilselskaberne Fullrate og Plenti, som i løbet af relativt kort tid med lave priser og aggressiv markedsføring fik opbygget en stor kundebase og dernæst blev solgt til TDC.

Han har stiftet selskabet sammen med Jens Raith og Morten Boe Andersen.

Selskabet åbnede for de første kunder for et års tid siden.

Det kan du læse mere om her: Peter Mægbæks bredbåndsfirma Fastspeed åbner for kunder i dag - får kun et produkt: 'Smider prisbombe'

Fastspeed har nu rundet de 20.000 kunder, fortæller direktør Jens Raith til ITWatch

“Vi har investeret kraftigt i selskabet og begyndte først indenfor det seneste halve år reelt at hente kunder ind på vores platform. Det koster penge at bygge op og markedsføre, så at vi ender med et underskud, er som ventet og efter planen,” siger han.

Du finder hele regnskabet fra Fastspeed her.

Læs også:

Televeteranen Peter Mægbæk: Der skal ny lovgivning til for at skabe ordentlig konkurrence på bredbåndsmarkedet - det minder efterhånden om elmarkedet

Kendte telefolk vil være med: Her er ejerkredsen bag Peter Mægbæks nye bredbånds-satsning FastspeedYtringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Cloud-teknologi sikrede dronningens corona-tale - men DRs CIO Mikkel Müller er slet ikke færdig med cloud endnu
Uden cloud og den rette cloud-strategi havde DR ikke haft samme muligheder eller nye digitale produkter. Det fortæller CIO Mikkel Müller til Computerworld - hvor han også uddyber hvordan han ser resten af it-landskabet bevæge sig mod cloud og hvordan udviklere efterspørger de moderne værktøjer.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Få arkitekturen på plads uden omfattende specialtilpasninger eller kodefærdigheder
I dette whitepaper får du en indsigt i KMDs WorkZone informationsplatform til private og offentlige virksomheder. Med WorkZone kan du modellere din specialiserede forretningsunderstøttelse entitet for entitet, opgave for opgave, proces for proces, så informationsarkitekturen flugter meget præcist med krav og ønsker. Og fordi KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter og bliver driftet af KMD, er der altid styr på sikkerhed, governance og compliance. Dette whitepaper beskriver, hvordan KMD WorkZone fungerer som navet i en samlet informationsarkitektur på tværs af systemlandskabet og de enkelte fagløsninger. KMD WorkZone til understøttelse af eksempelvis Case Management, Records Management, Content Management, Contract Lifecycle Management og en række andre datadiscipliner uden behov for omfattende analyse, modellering eller konfigurationsprojekter.