Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Nu skal elbiler koste det samme som bezinbiler: Tesla på vej med nyt batteri

Inden for det næste år kan prisen for at købe en elbil være den samme, som hvis du skal have en, der kører på benzin. Tesla arbejder nemlig i al hemmelighed på et nyt batteri der forlænge rækkevidden og sænker prisen på elbiler.

Det er en dyr fornøjelse for mange at skifte den gamle benzinsluger ud med en elbil. Men det kan snart være slut.

Elbils producenten Tesla arbejder ifølge det amerikanske nyhedsbureau Reuters på et nyt elbatteri, der skal få prisen markant ned på elbiler. Samtidig kommer det nye batteri til at øge rækkevidden for elbilerne.

Den nye billigere batteri bliver en del af Teslas Model 3 sedan, og bliver introduceret i Kina enten senere på året eller i begyndelsen af næste år, skriver nyhedsbureauet.

Læs også: Elon Musk står til enorm bonus på næsten fem milliarder kroner

Teslas topchef Elon Musk har i flere måneder hintet, at der er store nyheder på vej fra elbils producenten i slutningen af maj måned.

Selvom de fleste virksomheder kæmper med effekterne af coronakrisen, så afholder det ikke Elon Musk fra at komme med store nyhed.

Sidste måned kunne it-iværksætteren også introducere en helt ny model Tesla-model.

Læs mere her: Elon Musk overrasker: Tesla Model Y er ude før tid




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere