Artikel top billede

Nu skal elbiler koste det samme som bezinbiler: Tesla på vej med nyt batteri

Inden for det næste år kan prisen for at købe en elbil være den samme, som hvis du skal have en, der kører på benzin. Tesla arbejder nemlig i al hemmelighed på et nyt batteri der forlænge rækkevidden og sænker prisen på elbiler.

Det er en dyr fornøjelse for mange at skifte den gamle benzinsluger ud med en elbil. Men det kan snart være slut.

Elbils producenten Tesla arbejder ifølge det amerikanske nyhedsbureau Reuters på et nyt elbatteri, der skal få prisen markant ned på elbiler. Samtidig kommer det nye batteri til at øge rækkevidden for elbilerne.

Den nye billigere batteri bliver en del af Teslas Model 3 sedan, og bliver introduceret i Kina enten senere på året eller i begyndelsen af næste år, skriver nyhedsbureauet.

Læs også: Elon Musk står til enorm bonus på næsten fem milliarder kroner

Teslas topchef Elon Musk har i flere måneder hintet, at der er store nyheder på vej fra elbils producenten i slutningen af maj måned.

Selvom de fleste virksomheder kæmper med effekterne af coronakrisen, så afholder det ikke Elon Musk fra at komme med store nyhed.

Sidste måned kunne it-iværksætteren også introducere en helt ny model Tesla-model.

Læs mere her: Elon Musk overrasker: Tesla Model Y er ude før tid




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere


Compliance Day 2024: Faret vild i regulativer og direktiver? Få overblik over dem alle

Få et overblik over, hvordan du holder din virksomhed og organisation compliant uden at overimplementere og dermed undgår at bruge unødige ressourcer. Du får desuden indsigt i en række digitale værktøjer, som kan give dig ro i maven og hjælpe dig i dit arbejde med at holde virksomheden compliant på alle punkter.

30. oktober 2024 | Læs mere