Artikel top billede

Zoom fordobler antallet af medarbejdere efter kæmpe succes

Efterspørgslen er nu så stor, at videotjenesten Zoom ansætter 500 nye software-udviklere. Det betyder en stigning i medarbejderstaben på 60 procent.

På få måneder har videomøde-tjenesten Zoom fået 300 millioner daglige mødedeltagere verden over.

Det er en enorm stigning fra omkring 10 millioner daglige brugere i december, inden coronapandemien ramte verden.

Derfor opruster selskabets nu massivt på medarbejderstaben og ansætter 500 nye softwareudviklere. Det er en stigning i antallet af medarbejdere på 60 procent.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Læs også: Zoom indfører nyt sikkerhedstiltag: Skal forhindre ubudne gæster

Den enorme interesse for tjenesten afslørede samtidig en række sikkerheds- og privacy-problemer hos Zoom. Det fik selskabet til at sætte udviklingen af nye funktioner på pause indtil problemerne var løst.

Men det er slut nu, hvor Zoom altså for alvor skal i gang med at udnytte sin nyvundne popularitet.

Selskabets nuværende medarbejder er hovedsageligt placeret på hovedkvarteret på den amerikanske østkyst i Californien. De nye medarbejdere kommer dog til at arbejde hjemmefra indtil september på grund af coronakrisen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere