Artikel top billede

(Foto: IDG News Service)

Zoom fordobler antallet af medarbejdere efter kæmpe succes

Efterspørgslen er nu så stor, at videotjenesten Zoom ansætter 500 nye software-udviklere. Det betyder en stigning i medarbejderstaben på 60 procent.

På få måneder har videomøde-tjenesten Zoom fået 300 millioner daglige mødedeltagere verden over.

Det er en enorm stigning fra omkring 10 millioner daglige brugere i december, inden coronapandemien ramte verden.

Derfor opruster selskabets nu massivt på medarbejderstaben og ansætter 500 nye softwareudviklere. Det er en stigning i antallet af medarbejdere på 60 procent.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Læs også: Zoom indfører nyt sikkerhedstiltag: Skal forhindre ubudne gæster

Den enorme interesse for tjenesten afslørede samtidig en række sikkerheds- og privacy-problemer hos Zoom. Det fik selskabet til at sætte udviklingen af nye funktioner på pause indtil problemerne var løst.

Men det er slut nu, hvor Zoom altså for alvor skal i gang med at udnytte sin nyvundne popularitet.

Selskabets nuværende medarbejder er hovedsageligt placeret på hovedkvarteret på den amerikanske østkyst i Californien. De nye medarbejdere kommer dog til at arbejde hjemmefra indtil september på grund af coronakrisen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere