Artikel top billede

(Foto: Rawpixel Ltd / Rawpixel)

Zoom indfører nyt sikkerhedstiltag: Skal forhindre ubudne gæster

Fremover tager Zoom en række nye sikkerhedsværktøjer i brug for at gøre den pludseligt populære tjeneste mere sikker for gratis-brugerne.

Videotjenesten Zoom, der i løbet af få uger har fået over 300 millioner nye brugere, skruer nu op for sikkerheden på tjenesten.

Det sker efter kritik af, at Zoom er blevet misbrugt til at dele upassende indhold med intetanende brugere af tjenesten.

Det skriver BBC.

Derfor bliver det fra 9. maj et krav, at alle gratis-brugere af Zoom skal bruge passwords for at få adgang til videomøderne.

Tiltaget skal forhindre ukendte gæster til samtaler på Zoom og forhindre fænomenet zoombombing, hvor ukendte brugere deler upassende indhold i andres videochat.

Derudover kommer Zoom til at introducere en ny type kryptering til platformen, der "tilbyder øget beskyttelse for mødedata og modstand mod forfalskning."

Det fremgår dog ikke mere præcist, hvad det er for en type sikkerhed. Zoom har nemlig tidligere haft problemer med, at selskabets definition af end-to-end kryptering ikke var den samme som mange andres.

Læs mere om det her: Zoom ramt af en stribe sikkerheds-problemer: Hackere kan få fat på brugernes Windows-password
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere