Artikel top billede

(Foto: Visma)

Visma-selskab rammer næsten 200 millioner i omsætning: Har brugt tocifret millionbeløb på certificering

Det Visma-ejede selskab, Visma Enterprise, omsætter for 191 millioner kroner i selskabets første selvstændige regnskab efter udskillelsen fra søsterselskabet, Visma Dataløn, tilbage i januar 2019.

Visma Enterprise, der er ejet af den norske softwarekoncern Visma, omsætter i 2019 for 191 millioner kroner, viser selskabets netop udsendte årsregnskab.

Det er første gang, at Visma Enterprise sender et selvstændigt årsregnskab på gaden, efter fission fra søsterselskabet Visma Dataløn og Visma Bluegarden i januar 2019.

Hvor virksomheden i 2018 brugte mange ressourcer på at konsolidere sig og skære ikke-rentable forretninger fra, har Visma Enterprise i 2019 fokuseret på investering og udvikling af nye forretningsløsninger, lyder det i en udsendt meddelelse.

Udover en omsætning på knap 200 millioner kroner, vækster selskabet toplinjen med seks procent og ender med en bundlinje på næsten ti millioner kroner.

Direktør for Visma Enterprise, Monika Juul Henriksen, er tilfreds med det resultat.

"Jeg er meget tilfreds med årets resultat, som også sikrer os et godt fundament for yderligere vækst," udtaler hun og fortsætter:

"Implementeringen af vores nye strategi har givet os et stærkere fokus på det, vi er bedst til. Vi har udviklet os fra at være et lønhus til i dag at være softwareleverandør og HR-partner. Det betyder, at vi er gået fra udelukkende at have en forretningsmodel, der fokuserede på lønsystemer til i dag at være en af de største udbydere af softwareløsninger inden for HRM-markedet."

Tocifret millionbeløb på certificering

I 2019 brugte Visma Enterprise blandt andet et tocifret millionbeløb på at gøre sig compliant via certificeringen ISO/IEC-27001.

"Det, at vi nu har papir på, at vi lever op til en høj
sikkerhedsstandard, gør os til en endnu mere attraktiv samarbejdspartner. Med ISO-certificeringen kan vi hurtigt dokumentere fastlagte processer og procedurer, der sikrer korrekt håndtering af datasikkerhed," udtaler Monika Juul Henriksen.

Visma Dataløn, der også var en del af Bluegarden, kunne forleden rapportere om et fald i omsætning efter opsplitningen.

Læs mere her: Visma-selskab taber omsætning efter opsplitning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere