BreakingDisse fem it-systemer bliver omfattet af den nye krigsregel

Visma e-conomic henter 27.000 nye kunder: Lander rekordstor omsætning

Der er vækst på både top- og bundlinje hos Visma e-conomic. Det sker på trods af store investeringer fra selskabet, lyder det fra ledelsen selv.

2019 har været endnu et godt år for Visma e-conomic. Selskabet har haft en vækst på toplinjen på 18 procent.

Det viser det seneste regnskab fra selskabet.

"Det er et resultat, som vi er godt tilfredse med, især fordi vi i 2019 fortsatte at øge investeringer i forbedring af e-conomics funktionalitet. Det gælder ikke mindst inden for automatisering og sikkerhed, der er afgørende faktorer for vores kunder," fortæller administrerende direktør, Mads Rebsdorf i en pressemeddelelse om regnskabet.

Læs også: Visma Software i økonomisk tilbagegang: Overskud falder med 72 procent

Omsætningen for 2019 lyder på i alt 367 millioner kroner, der altså er 18 procent højere end året før.

Det større omsætningen skyldes især en stor tilgang af nye kunder.

I løbet af sidste år lykkedes det nemlig Visma e-conomic at hente intet mindre end 27.000 nye kunder til forretningen.

Dermed ender selskabet med at have 130.000 danske virksomheder i kundekartoteket.

"Dette er resultatet af en fantastisk indsats dels fra vores samarbejdspartnere, bogholdere, revisorer og ikke mindst fra alle vores dygtige og engagerede ansatte, der hver eneste dag arbejder for at gøre det lettere og mere lønsomt for vores kunder at drive virksomhed," lyder det fra direktøren.

Læs også: Visma-selskab rammer næsten 200 millioner i omsætning: Har brugt tocifret millionbeløb på certificering

Stigning på 18 procent på bunden
Bundlinjen stiger ligeledes med 18 procent. I løbet af 2019 tjente selskabet dermed 149 millioner kroner.

Ifølge Mads Rebsdorf skyldes de pæne resultater, at man har investeret massivt i virksomheder. Det er det man nu kan høste frugterne af.

"Vores ambition er konstant at forbedre de løsninger, vi tilbyder til danske virksomheder. Derfor vil vi i 2020 fortsætte investeringerne i produktudvikling, ligesom året byder på flere spændende lanceringer, som vi glæder os til at kunne præsentere i løbet af året," siger Mads Rebsdorf ifølge meddelelsen.

Her er nøgletallene for Visma e-conomic.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...

Premium
Disse fem it-systemer bliver omfattet af den nye krigsregel
Mere end to år efter krigsreglen blev ændret, er statens vejledning til loven klar. Krigsreglen bliver fremover kendt som 'lokationskravet,' og fem it-systemer bliver omfattet af kravet. Se de fem it-systemer, der ikke må forlade Danmark her.
Computerworld
Tidligere Intel-udvikler: Derfor besluttede Apple sig for at droppe Intel
Det har vakt opsigt, at Apple har besluttet at droppe sin mangeårige samarbejdspartner Intel som leverandør af chip til Mac. Årsagen var helt konkret, fortæller tidligere Intel-topudvikler.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.