Medstifter og topchef for Good Monday, Mik Strøyberg.

Danske Good Monday lander investering på 27,5 millioner: Gør klar til at indtage London

Good Monday henter ny investering på 27,5 millioner kroner, som skal bruges på at erobre London. Selskabet har samlet set rejst 46,5 millioner kroner i virksomhedens første to leveår.

Danske Good Monday, der leverer en digital kontorplatform, har landet en investeringer på 27,5 millioner fra en række venturefonde.

Investeringen kommer primært fra britiske venturekapital-firma Firstminute Capital, mens også svenske Creandum og de to danske venturefonde Seed Capital og Preseed Ventures har investeret i funding-runden.

Pengene skal bruges på en international ekspansion, og her ligger den engelske hovedstad, London, først for.

Det oplyser Good Monday i en meddelelse til Computerworld.

"Som Europas forretnings-hovedstad i et land, der har været hårdt ramt af COVID-19, skal London i høj grad gentænke sig selv og vende sig til en ny virkelighed. Det gælder ikke mindst virksomheder, medarbejdere og kontorer, og her tror vi på, at vi kan være med til at gøre en markant, positiv forskel," lyder det i meddelelsen fra medstifter Mik Strøyberg, der også er topchef for Good Monday.

Har rejst 46,5 millioner - men der skal mere til
Good Monday, der blev stiftet i 2018 af serieiværksætter Mik Strøyberg.

I dag er flere end 150 virksomheder på platformen i København, og kunderne tæller alt fra tech startups som Pleo, Planday og Soundboks til mere etablerede virksomheder som advokatkontorer og ambassader.

"Vi har kørt kontor på den samme måde i 100 år, hvor ingen har transformeret en analog serviceindustri. Men Good Monday handler ikke kun om at drive kontor på en ny og mere moderne måde. Det handler også om at skabe en bedre arbejdsplads og et mere nærværende og fleksibelt arbejdsmiljø. Noget, som vi lige nu har mere brug for end nogensinde før," lyder det videre i meddelelsen fra Mik Strøyberg.

I selskabets to første leveår har Good Monday allerede rejst investeringer for 46,5 millioner kroner, men i begyndelsen af 2021 går virksomheden efter at rejse en A-runde, lyder det.
Premium
Finanstilsynet kritiserer Nets og udsteder tre påbud: Selskabet lever ikke op til sine forpligtelser i betalingsloven
Nets får tildelt tre påbud af Finanstilsynet, der kritiserer selskabet i stærke vendinger for ikke at leve op til sine forpligtelser i betalingsloven.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Få arkitekturen på plads uden omfattende specialtilpasninger eller kodefærdigheder
I dette whitepaper får du en indsigt i KMDs WorkZone informationsplatform til private og offentlige virksomheder. Med WorkZone kan du modellere din specialiserede forretningsunderstøttelse entitet for entitet, opgave for opgave, proces for proces, så informationsarkitekturen flugter meget præcist med krav og ønsker. Og fordi KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter og bliver driftet af KMD, er der altid styr på sikkerhed, governance og compliance. Dette whitepaper beskriver, hvordan KMD WorkZone fungerer som navet i en samlet informationsarkitektur på tværs af systemlandskabet og de enkelte fagløsninger. KMD WorkZone til understøttelse af eksempelvis Case Management, Records Management, Content Management, Contract Lifecycle Management og en række andre datadiscipliner uden behov for omfattende analyse, modellering eller konfigurationsprojekter.