Artikel top billede

Medstifter og topchef for Good Monday, Mik Strøyberg. (Foto: anna falck photography)

Danske Good Monday lander investering på 27,5 millioner: Gør klar til at indtage London

Good Monday henter ny investering på 27,5 millioner kroner, som skal bruges på at erobre London. Selskabet har samlet set rejst 46,5 millioner kroner i virksomhedens første to leveår.

Danske Good Monday, der leverer en digital kontorplatform, har landet en investeringer på 27,5 millioner fra en række venturefonde.

Investeringen kommer primært fra britiske venturekapital-firma Firstminute Capital, mens også svenske Creandum og de to danske venturefonde Seed Capital og Preseed Ventures har investeret i funding-runden.

Pengene skal bruges på en international ekspansion, og her ligger den engelske hovedstad, London, først for.

Det oplyser Good Monday i en meddelelse til Computerworld.

"Som Europas forretnings-hovedstad i et land, der har været hårdt ramt af COVID-19, skal London i høj grad gentænke sig selv og vende sig til en ny virkelighed. Det gælder ikke mindst virksomheder, medarbejdere og kontorer, og her tror vi på, at vi kan være med til at gøre en markant, positiv forskel," lyder det i meddelelsen fra medstifter Mik Strøyberg, der også er topchef for Good Monday.

Har rejst 46,5 millioner - men der skal mere til

Good Monday, der blev stiftet i 2018 af serieiværksætter Mik Strøyberg.

I dag er flere end 150 virksomheder på platformen i København, og kunderne tæller alt fra tech startups som Pleo, Planday og Soundboks til mere etablerede virksomheder som advokatkontorer og ambassader.

"Vi har kørt kontor på den samme måde i 100 år, hvor ingen har transformeret en analog serviceindustri. Men Good Monday handler ikke kun om at drive kontor på en ny og mere moderne måde. Det handler også om at skabe en bedre arbejdsplads og et mere nærværende og fleksibelt arbejdsmiljø. Noget, som vi lige nu har mere brug for end nogensinde før," lyder det videre i meddelelsen fra Mik Strøyberg.

I selskabets to første leveår har Good Monday allerede rejst investeringer for 46,5 millioner kroner, men i begyndelsen af 2021 går virksomheden efter at rejse en A-runde, lyder det.