Topnyhed:Her er Oracles nye danske topchef: Overtager posten fra Ingrid Mjøen

Artikel top billede

Amazon og Slack danner fælles front mod Microsoft med stor samarbejdsaftale

En ny samarbejdsaftale mellem Amazon og Slack betyder, at Slack nu skal bruge videoteknologi fra AWS, mens de ansatte hos Amazon til gengæld får adgang til at bruge Slacks samarbejdsværktøj.

It-giganten Amazon og samarbejdsværktøjet Slack indgår nu en samarbejdsaftale, der betyder, at Slack i fremtiden vil basere sin videofunktion på Amazon Web Services (AWS) videoteknologi, Chime.

Til gengæld vil Amazon nu give alle selskabets fri adgang til Slacks tjenester.

Det skriver amerikanske medie CNBC, der vurderer, at samarbejdsaftalen skal styrke de to selskaber i konkurrencen mod deres fælles fjende, Microsoft.

Slack kæmper en hård kamp mod Microsoft Teams, der ligesom Slack har oplevet en øget popularitet under coronakrisen, mens AWS kæmper med Microsoft Azure om det globale cloud-herredømme.

Chime skal kun være infrastruktur

Amazon tilbyder selv Chime som en videotjeneste til ansatte og kunder, men Slack vil ifølge CNBC udelukkende gøre brug af Chimes infrastruktur og lægge sin egen brugerflade oven på.

Brugen af Chime som infrastruktur på Slacks video- og lydfunktioner vil kan gøre videoopkald via Slack mere pålidelige, vurderer Brad Armstrong, der er chef for forretningsudvikling hos Slack ifølge CNBC.

Samtidig vil brugen af Chime ifølge Brad Armstrong også betyde, at Slack snart vil kunne tilbyde videopkald via mobilopkald samt muligheden for at online møder automatisk vil kune blive konverteret til tekst.

Læs også: Få det bedste ud af dine video-calls: Fire gode råd til ikke at kede dine modtagere ihjel
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
Oracle klar med afløser for Ingrid Mjøen: Her er den nye danske topchef
Oracle har udnævnt ny CEO for den danske forretning. Den nye landechef overtager nu tøjlerne fra Ingrid Mjøen, der er rykket videre til en international stilling i Oracle.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.