Amazon og Slack danner fælles front mod Microsoft med stor samarbejdsaftale

En ny samarbejdsaftale mellem Amazon og Slack betyder, at Slack nu skal bruge videoteknologi fra AWS, mens de ansatte hos Amazon til gengæld får adgang til at bruge Slacks samarbejdsværktøj.

It-giganten Amazon og samarbejdsværktøjet Slack indgår nu en samarbejdsaftale, der betyder, at Slack i fremtiden vil basere sin videofunktion på Amazon Web Services (AWS) videoteknologi, Chime.

Til gengæld vil Amazon nu give alle selskabets fri adgang til Slacks tjenester.

Det skriver amerikanske medie CNBC, der vurderer, at samarbejdsaftalen skal styrke de to selskaber i konkurrencen mod deres fælles fjende, Microsoft.

Slack kæmper en hård kamp mod Microsoft Teams, der ligesom Slack har oplevet en øget popularitet under coronakrisen, mens AWS kæmper med Microsoft Azure om det globale cloud-herredømme.

Chime skal kun være infrastruktur
Amazon tilbyder selv Chime som en videotjeneste til ansatte og kunder, men Slack vil ifølge CNBC udelukkende gøre brug af Chimes infrastruktur og lægge sin egen brugerflade oven på.

Brugen af Chime som infrastruktur på Slacks video- og lydfunktioner vil kan gøre videoopkald via Slack mere pålidelige, vurderer Brad Armstrong, der er chef for forretningsudvikling hos Slack ifølge CNBC.

Samtidig vil brugen af Chime ifølge Brad Armstrong også betyde, at Slack snart vil kunne tilbyde videopkald via mobilopkald samt muligheden for at online møder automatisk vil kune blive konverteret til tekst.

Læs også: Få det bedste ud af dine video-calls: Fire gode råd til ikke at kede dine modtagere ihjel


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TDCH A/S
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Cloud-teknologi sikrede dronningens corona-tale - men DRs CIO Mikkel Müller er slet ikke færdig med cloud endnu
Uden cloud og den rette cloud-strategi havde DR ikke haft samme muligheder eller nye digitale produkter. Det fortæller CIO Mikkel Müller til Computerworld - hvor han også uddyber hvordan han ser resten af it-landskabet bevæge sig mod cloud og hvordan udviklere efterspørger de moderne værktøjer.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.