Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Amazon og Slack danner fælles front mod Microsoft med stor samarbejdsaftale

En ny samarbejdsaftale mellem Amazon og Slack betyder, at Slack nu skal bruge videoteknologi fra AWS, mens de ansatte hos Amazon til gengæld får adgang til at bruge Slacks samarbejdsværktøj.

It-giganten Amazon og samarbejdsværktøjet Slack indgår nu en samarbejdsaftale, der betyder, at Slack i fremtiden vil basere sin videofunktion på Amazon Web Services (AWS) videoteknologi, Chime.

Til gengæld vil Amazon nu give alle selskabets fri adgang til Slacks tjenester.

Det skriver amerikanske medie CNBC, der vurderer, at samarbejdsaftalen skal styrke de to selskaber i konkurrencen mod deres fælles fjende, Microsoft.

Slack kæmper en hård kamp mod Microsoft Teams, der ligesom Slack har oplevet en øget popularitet under coronakrisen, mens AWS kæmper med Microsoft Azure om det globale cloud-herredømme.

Chime skal kun være infrastruktur

Amazon tilbyder selv Chime som en videotjeneste til ansatte og kunder, men Slack vil ifølge CNBC udelukkende gøre brug af Chimes infrastruktur og lægge sin egen brugerflade oven på.

Brugen af Chime som infrastruktur på Slacks video- og lydfunktioner vil kan gøre videoopkald via Slack mere pålidelige, vurderer Brad Armstrong, der er chef for forretningsudvikling hos Slack ifølge CNBC.

Samtidig vil brugen af Chime ifølge Brad Armstrong også betyde, at Slack snart vil kunne tilbyde videopkald via mobilopkald samt muligheden for at online møder automatisk vil kune blive konverteret til tekst.

Læs også: Få det bedste ud af dine video-calls: Fire gode råd til ikke at kede dine modtagere ihjel
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere