Sære opfindelser, coronakreativitet og udvidet åbningstid hos Danmarks Tekniske Museum

Så kan museerne igen slå dørene op, og der er igen mulighed for at kigge på ny og gammel teknologi hos Danmarks Tekniske Museum. Der åbnes med den nye udstilling “Corona, krise og kreativitet,” der er en særudstilling på vej og så er der åbent til kl. 21 hver onsdag.

I årets særudstilling “OPFINDELSER – skabertrang og drømme”, der åbner 17. juni, ser Danmarks Tekniske Museum på hele bredden af opfindelser. Både på de helt syrede ideer, der aldrig rigtig kom videre og til de store, der for altid ændrede verden.

Midt i udstillingen er der et makerspace, hvor publikum udfordres til at finde løsninger på store og små problemer.

I den nye pop-up udstilling ”Corona, krise og kreativitet” – som Computerworld skrev om for nogle uger siden – sætter museet desuden fokus på, hvordan kriser kan skabe kreativitet.

Man vil for eksempel kunne se visirer til brug under coronakrisen, et arbejdsbord af pap samt cykeldæk af reb og erstatningslakrids fra 2. verdenskrig.

Som noget helt nyt vil museet holde aftensåbent til kl. 21:00, hver onsdag fra 10. juni. Her kan man – ud over at opleve udstillingerne – også tilmelde sig spisning.

I øvrigt har museet åbent tirsdag til søndag fra klokken 10:00 til 17:00, samt mandage i skolernes ferier.

Entré er 95 kroner, og børn under 18 år kommer gratis ind. Danmarks Tekniske Museum ligger cirka 40 minutters kørsel fra København. Se mere praktisk information på www.tekniskmuseum.dk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer & Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Danske regioner vil fortsætte med patientjournal-løsning fra DXC Technology - men Systematic-brok kan tvinge dem til køb af helt andet system
De fem danske regioner frygter at blive tvunget til at købe et nyt patientjournal-system, selvom regionerne gerne vil fortsætte brugen af den nuværende løsning fra DXC Technology. Det kan blive konsekvensen, efter Systematic har brokket sig over, at regionerne vil forlænge systemets support- og vedligeholdesesaftale på ubestemt tid.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan får du et sikrere og mere effektivt netværk med SD-WAN
Kombinationen af cloud og mere effektive arbejdsformer - og hjemmearbejde – kan både netværk og sikkerhed nemt blive udfordret. Samtidig kan de traditionelle løsninger hurtigt blive dyre, især når sikkerheden skal følge med. I dette whitepaper kan du læse om udfordringerne med de traditionelle netværkskonfigurationer og hvilke fordele som et software defined netværk kan give, samt hvordan du tænker sikkerhed ind i løsningen fra starten.