Artikel top billede

Sære opfindelser, coronakreativitet og udvidet åbningstid hos Danmarks Tekniske Museum

Så kan museerne igen slå dørene op, og der er igen mulighed for at kigge på ny og gammel teknologi hos Danmarks Tekniske Museum. Der åbnes med den nye udstilling “Corona, krise og kreativitet,” der er en særudstilling på vej og så er der åbent til kl. 21 hver onsdag.

I årets særudstilling “OPFINDELSER – skabertrang og drømme”, der åbner 17. juni, ser Danmarks Tekniske Museum på hele bredden af opfindelser. Både på de helt syrede ideer, der aldrig rigtig kom videre og til de store, der for altid ændrede verden.

Midt i udstillingen er der et makerspace, hvor publikum udfordres til at finde løsninger på store og små problemer.

I den nye pop-up udstilling ”Corona, krise og kreativitet” – som Computerworld skrev om for nogle uger siden – sætter museet desuden fokus på, hvordan kriser kan skabe kreativitet.

Man vil for eksempel kunne se visirer til brug under coronakrisen, et arbejdsbord af pap samt cykeldæk af reb og erstatningslakrids fra 2. verdenskrig.

Som noget helt nyt vil museet holde aftensåbent til kl. 21:00, hver onsdag fra 10. juni. Her kan man – ud over at opleve udstillingerne – også tilmelde sig spisning.

I øvrigt har museet åbent tirsdag til søndag fra klokken 10:00 til 17:00, samt mandage i skolernes ferier.

Entré er 95 kroner, og børn under 18 år kommer gratis ind. Danmarks Tekniske Museum ligger cirka 40 minutters kørsel fra København. Se mere praktisk information på www.tekniskmuseum.dk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere