Artikel top billede

Landbrugsstyrelsen om omfattende it-problemer: Kæmpe omstilling har taget længere tid og været mere kompliceret end forventet

“Nemt, enkelt og til tiden,” lød parolen da Landbrugsstyrelsen for få år siden lancerede en ny stor it-satsning. I dag står styrelsen med forsinkede it-projekter og driftsproblemer. Se her, hvad der er gået galt.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få forklaringen på, hvad Franci Johansen og Landbrugsstyrelsen har læst siden den store it-satsning blev sat i værk 2017
  • Få indsigt i de problemer som styrelsen har været ramt af
  • Læs hvordan Franci Johansen har oplevet de seneste måneder, hvor styrelsen har fået hård kritik fra vrede landmænd og it-konsulenter
753
4 min
I 2017 kunne Landsbrugsstyrelsen fortælle, at den stod foran en kæmpe it-satsning.

Under overskriften “Nemt, enkelt og til tiden” skulle Styrelsen gennemføre nye it-projekter for 90 millioner kroner i de følgende år og oprette 25 nye it-stillinger.

Det fortalte Franci Johansen, underdirektør i it-organisationen i Landbrugsstyrelsen, dengang til Computerworld i denne artikel: Kæmpe it-satsning i Landbrugsstyrelsen: Nye it-projekter for 90 millioner - skal bruge mange nye medarbejdere

I dag må hun dog erkende, at flere af styrelsens it-projekter har været ramt af problemer, og det står klart, at en del af projekterne hverken har været nemme eller færdige til tiden.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

SAP og IBM udvider samarbejde med cloud til finansielle institutioner

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Hurtigvoksende Dixa stiler mod børsnotering inden 2025: "Det har hele tiden været vores drøm"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

"Vi tager alle valg, der påvirker den fremtid, vi kommer til at leve i" - derfor er der én ting sundhedssektorens cybersikkerhedsoverhoved ikke kan snuppe

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Efter kæmpeinvestering: Danske Dixa skal firdoble antallet af udviklere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.