Artikel top billede

(Foto: Aarhus Kommune)

Aarhus Kommune sætter kæmpeudrulning af allerede købte chromebooks til skolerne på pause: Lærerne vil ikke have dem

Aarhus Kommune sætter udrulning af del af 23.000 allerede indkøbte chromebooks til lærere og skoleelever på pause, fordi skolelærerne er bekymrede.

Aarhus Kommune sætter udrulning af allerede indkøbte chromebooks til skolelærerne på pause, fordi lærerne er bekymrede over computerens anvendelighed til skolebrug, skriver fagbladet Folkeskolen.

Aarhus Kommune har allerede indkøbt 23.000 chromebooks til alle elever fra 2. til 10. klasse samt til samtlige lærere i kommunen.

Og mens udrulningen til eleverne kører efter planen, står det anderledes til med lærerne. Det skyldes, at Aarhus Lærerforening er bekymret over computerens anvendelighed.

“Den forudgående inddragelse af personalet har ikke været god nok. Vi hører en udbredt usikkerhed fra medlemmerne om, hvordan skiftet fra pc til chromebook vil påvirke den daglige opgaveløsning", siger formand for Århus Lærerforening, Jesper Skorstensgaard, til fagbladet.

Aarhus Kommune vil nu ifølge bladet istedet for fuld udrulning sætte pilotforsøg i gang på et par skoler i det kommende skoleår.

Computerne bliver leveret af Atea, der i april vandt udbuddet til mere end 38 millioner kroner.

Det kan du læse mere om her: Atea vinder million-udbud i Aarhus: Skal levere næsten 24.000 pc'er til aarhusianske folkeskole-elever
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere