Artikel top billede

Dansk corona-app er downloadet 240.000 på et døgn

Corona-appen Smittestop er blevet downloadet 240.000 danskere og er den mest populære gratis app på Apples App Store.

Den danske smittesporingsapp, Smittestop, er blevet downloadet 240.000 gange i løbet af de første 24 timer.

Det oplyser Sundheds- og Ældreministeriet ifølge nyhedsbureauet Ritzau.

Smittestop-appen har kunne downloades siden torsdag morgen, og appen blev efterfølgende officielt lanceret på et pressemøde torsdag formiddag.

Her oplyste sundheds- og ældReminister Magnus Heunicke (S), at han ikke havde et mål for, hvor mange danskere, der skal downloade appen.

"Vi er på ubetrådt land, så det har vi ingen mål for, men jeg håber, at der er en stor andel. Appen ligger allerede nummer to i App Store, og vi følger tallene nøje,” sagde Magnus Heunicke.

Læs også: Den danske smittesporings-app har været igennem en omfattende sikkerhedstest før lancering: "Der er ingen tech-giganter, som kigger nogen over skulderen"

Mest popupælere app på App Store

Apppen, er udviklet i et tæt samarbejde mellem Sundhedsministeriet, Digitaliseringsstyrelsen og Netcompany, er i skrivende stund er appen den mest downloadede i gratis app på Apples App Store.

Tidligere på dagen, sagde vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen Adam Lebech dog til Computerworld, at styrelsen ikke kunne oplyse det præcise antal af downloads.

"Jeg kan desværre ikke give dig nogle tal endnu," sagde Adam Lebech til Computerworld.

Den tyske smittesporings-app blev lanceret tirsdag, og her kunne de tyske myndigheder efterfølgende oplyse, at den var blevet downloadet 6,5 millioner gange af landets 83 millioner borgerne.

Læs også:
Staten satser på Smittestop-app kan kobles sammen med andre lande efter sommerferien

Dansk smittesporings-app kan downloades nu
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere