Artikel top billede

Bog: Drop mødebøvl og opslidende magtkampe på kontoret

I Company of One: Why Staying Small Is the Next Big Thing for Business argumenterer forfatteren for, at der er meget glæde, frihed og talrige fordele at finde ved at lægge den professionelle indsats i en enkeltmandsvirksomhed.

Der er mange fordele ved at arbejde i en stor virksomhed, men også en del mindre charmerende elementer. Herunder faste kontortider, endeløse møder, magtkampe, corporate bullshit og cc-mailkæder – samt de obligatoriske skilte på toilettet om, at man altså skal huske at bruge børsten.

Livet som selvstændig giver mere frihed og andre muligheder, men indebærer naturligvis også sine udfordringer.

Det er emnet for Company of One: Why Staying Small Is the Next Big Thing for Business.

Forfatteren, Paul Jarvis, trækker på årelang erfaring som selvstændig med klienter i den helt tunge vægtklasse.

Han argumenterer for, at en helt lille virksomhed uden mål om vækst i form af store kontorer og flere ansatte af en lang række årsager kan være et attråværdigt mål i sig selv.

Han advarer samtidig mod at bruge alt for mange kræfter og midler på at investere i kostbare hjemmesider, PR og andre traditionelle profileringsmetoder.

Derimod vil det, mener Jarvis, ofte bedre kunne svare sig at satse hårdt på at yde sublim kundeservice.

Det giver grundlag for at bygge sin virksomhed på god networking og på at lade glade kunder anbefale éns tjenester og ekspertise til andre.

Company of One: Why Staying Small Is the Next Big Thing for Business får ros for at være motiverende og for at give en masse gode tips til nuværende eller kommende selvstændige.

Til gengæld har forfatteren undertiden en tendens til at underspille risikoen ved at vinke farvel til chef, morgenmøder og kontorkaffe.

Træk eventuelt en gratis previewudgave på Amazon først, hvis du lige vil tage et kig, inden du bestiller bogen fysisk eller ned på e-bogslæseren.

Titel: Company of One: Why Staying Small Is the Next Big Thing for Business. Forfatter: Paul Jarvis.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere