Artikel top billede

Bog: Drop mødebøvl og opslidende magtkampe på kontoret

I Company of One: Why Staying Small Is the Next Big Thing for Business argumenterer forfatteren for, at der er meget glæde, frihed og talrige fordele at finde ved at lægge den professionelle indsats i en enkeltmandsvirksomhed.

Der er mange fordele ved at arbejde i en stor virksomhed, men også en del mindre charmerende elementer. Herunder faste kontortider, endeløse møder, magtkampe, corporate bullshit og cc-mailkæder – samt de obligatoriske skilte på toilettet om, at man altså skal huske at bruge børsten.

Livet som selvstændig giver mere frihed og andre muligheder, men indebærer naturligvis også sine udfordringer.

Det er emnet for Company of One: Why Staying Small Is the Next Big Thing for Business.

Forfatteren, Paul Jarvis, trækker på årelang erfaring som selvstændig med klienter i den helt tunge vægtklasse.

Han argumenterer for, at en helt lille virksomhed uden mål om vækst i form af store kontorer og flere ansatte af en lang række årsager kan være et attråværdigt mål i sig selv.

Han advarer samtidig mod at bruge alt for mange kræfter og midler på at investere i kostbare hjemmesider, PR og andre traditionelle profileringsmetoder.

Derimod vil det, mener Jarvis, ofte bedre kunne svare sig at satse hårdt på at yde sublim kundeservice.

Det giver grundlag for at bygge sin virksomhed på god networking og på at lade glade kunder anbefale éns tjenester og ekspertise til andre.

Company of One: Why Staying Small Is the Next Big Thing for Business får ros for at være motiverende og for at give en masse gode tips til nuværende eller kommende selvstændige.

Til gengæld har forfatteren undertiden en tendens til at underspille risikoen ved at vinke farvel til chef, morgenmøder og kontorkaffe.

Træk eventuelt en gratis previewudgave på Amazon først, hvis du lige vil tage et kig, inden du bestiller bogen fysisk eller ned på e-bogslæseren.

Titel: Company of One: Why Staying Small Is the Next Big Thing for Business. Forfatter: Paul Jarvis.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere