Artikel top billede

Fremadstormende indisk tech-rigmand er nu blandt verdens 10 rigeste - er nu rigere end Larry Ellison

Den fremadstormende indiske tech-rigmand Mukesh Ambani er nu verdens niende rigeste person og er nu rigere end selv Oracles Larry Ellison.

Den indiske forretningsmand og tele- og it-mogul, Mukesh Ambani, bliver rigere meget hurtigt for tiden, og hans formue er nu så stor, at han er blandt verdens 10 rigeste mennesker.

Ifølge Bloombergs Billionarie Index er Mukesh Ambani nu god for knap 440 milliarder kroner, hvilket gør ham til verdens niende rigeste menneske og bringer ham foran både Larry Ellison og Elon Musk.

Mukesh Ambani har for tiden store ambitioner om at opbygge verdens næste it-gigant og tiltrækker for tiden meget store investeringer fra udlandet til sine planer.

Det kan du læse mere om her: Indiens rigeste mand vil bygge verdens næste tech-gigant på størrelse med Google og Amazon

Bloombergs milliardær-liste viser iøvrigt, at Amazons Jeff Bezos fortsat er verdens rigeste person med en formue på gigantiske 162 milliarder dollar.

Nummer to på listen er Bill Gates (113 milliarder dollar), nummer tre Mark Zuckerberg (Facebook), nummer fem Steve Ballmer (Microsoft), nummer syv Larry Page (Google), nummer otte Sergey Brin (Google), nummer ni Mukesh Ambani og nummer 10 Larry Page (Oracle).

Du finder hele listen fra Bloomberg her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere