Artikel top billede

Amazon vil bekæmpe klimaforandringer med milliarder af dollar til nyoprettet fond

Amazon sender to milliarder dollar over i en nyoprettet investeringsfond, der udelukkende skal investere i teknologi, der bekæmper klimaforandringerne.

E-handelskæmpen Amazon er klar med endnu en milliardinvestering til fordel for klimaet.

Selskabet vil placere to milliarder dollar, eller hvad der svarer til 13,15 milliarder kroner, i en nyoprettet investeringsfond.

Den nye fond, kaldet 'The Climate Pledge Fond', skal udelukkende investere i teknologi, der kan reducere klimaforandringerne og understøtte bæredygtig udvikling.

Det skriver Reuters.

Investeringerne vil tilfalde selskaber på tværs af industrier som eksempelvis transport og logistik, energi, opbevaring, produktion, fødevarer og landbrug.

"Hver potentiel investering vil vurderes på dets potentiale til at accellere vejen til at blive carbon-neutral og hjælpe med at beskytte planeten for de kommende generationer," lyder det fra Amazon-topchef Jeff Bezos i en udmelding, ifølge nyhedsbureauet.

Tilbage i februar 2020 udmeldte Jeff Bezos desuden, at selskabet dedikererede 10 milliarder dollar til at støtte videnskabsfolk, aktivister, NGO'er og andre grupper, der kæmper for at beskytte miljøet.

Det kan du læse mere om her: Bezos opretter fond på 10 milliarder dollar til at bekæmpe klimaforandringer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere