Artikel top billede

Bezos opretter fond på 10 milliarder dollar til at bekæmpe klimaforandringer

Via Instagram oplyser Jeff Bezos, Amazon-stifter og topchef, at han lancerer en fond på 10 milliarder dollar, der skal tage kampen op med den virkning af klimaforandringer.

Amazon-stifter, topchef og en af verdens rigeste personer Jeff Bezos meddeler via et Instagram-indlæg, at han vil lancere en fond på ti milliarder dollar svarende til knap 69 milliarder kroner til bekæmpelse af klimaforandringer.

Fonden får navnet Bezos Earth Fund og skal ifølge Bezos dele penge ud til enhver indsats, der for alvor bidrager til at kunne hjælpe med at bevare og beskytte kloden.

"Klimaændringer er den største trussel mod vores planet. Jeg vil arbejde sammen med andre både for at forstærke kendte måder og for at udforske nye måder at bekæmpe den ødelæggende virkning af klimaforandringer på denne planet, som vi alle deler," skriver Bezos.

Klimafonden vil uddele støtte til blandt andet forskere, NGO'er og aktivister, som arbejder med at bevare og beskytte kloden.

Kæmpe formue at give af

Jeff Bezos ejer omkring 12 procent af Amazon, hvis markedsværdi er på over en billion eller 1.000 milliarder dollar.

Og da Amazon i januar præsenterede sit seneste regnskab, blev Bezos 91 milliarder kroner rigere på bare 15 minutter alene på grund af kursstigningen.

Det kan du læse mere om her: Jeff Bezos er blevet 91 milliarder kroner rigere på blot 15 minutter




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere