Artikel top billede

TDC på vej med fibernet til 1.600 adresser i Odense: Se områderne her

Nu kan yderligere 1.600 husstande i Odense tilmelde sig gratis opkobling til fibernet hos TDC.

TDC tilbyder nu gratis opkobling til fibernet i yderligere 1.600 husstande i Odense.

Det skriver TDC i en pressemeddelelse.

Med de nye addresser, som er fordelt i Odense midtby, er TDC Net oppe og tilbyde fiberudrulning til 3.000 husstande i kommunen samlet set.

“Vi har fået en god modtagelse på vores første fiberprojekt i Odense tilbage i maj 2019, og jeg er glad for, at vi nu kan udvide vores udrulning, så flere borgere og virksomheder får adgang til fremtidens bredbånd,” siger Henrik Leu Christiansen, leder af fiberudrulning hos TDC Net, ifølge meddelelsen.

Læs også: TDC tilbyder alligevel fibernet til hundredevis af kunder i Slagelse Kommune

Med tilslutningen til fibernettet fra TDC Net, er det muligt at opnå downloadhastigheder på op til 1.000 Mbit/s, og i fremtiden vil hastighederne kunne blive endnu højere fremgår det.

Husstandene, der tager i mod tilbuddet fra TDC vil dog selv kunne vælge abonnement hos en udbyder efter eget valg, og er derfor ikke låst til et abonnement gennem et TDC-selskab.

Se adresserne her:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere