Artikel top billede

Columbus og SAP indgår cloud-partnerskab

SAP og Columbus tegner en omfattende cloud-aftale.

Danske Columbus og den tyske it-gigant SAP har 1. maj indgået et partnerskab vedrørende licenssalg og implementering af SAP Commerce Cloud-løsninger.

Det oplyser selskaberne i en meddelelse.

"Vi ser store muligheder i samarbejdet med SAP om SAP Commerce Cloud løsningerne, da krisen helt sikkert har understreget betydningen af digital tilstedeværelse for en virksomheds modstandsdygtighed," lyder det i meddelelsen fra Steen Hybschmann, der er danske landechef hos Columbus, som fortsætter:

"Vi oplever en stor efterspørgsel efter løsninger, der kan håndtere hele spektret fra back office til front office med alt, hvad det indebærer af avanceret dataanalyse til at optimere hele kunderejsen og kundeoplevelsen."

Læs også: Ib Kunøe skovler penge ind: Formue overstiger nu 4,4 milliarder kroner

Hvad er SAP Commerce Cloud?

SAP Commerce Cloud er en omfattende e-handel og omnichannel-platform til B2B- og B2C-virksomheder, som giver et overblik over kunden på tværs af både fysiske og digitale kanaler, så virksomheden kan tilpasse og skabe personlige og gode shopping-oplevelser for deres kunder.

"Gennem de seneste 12 år har Columbus hjulpet mere end 200 virksomheder med at få succes med digital commerce, og jeg ser frem til at SAP Commerce Cloud kunder nu kan drage fordel af Columbus' 180 specialister fra deres leveranceenhed," lyder det i meddelelsen fra Jonas Almstrup, der er ansvarlig for SAP Customer Experience herunder SAP Commerce Cloud i Norden.

Læs også: NNIT tegner omfattende SAP-aftale med Forsvaret: Overtager infrastruktur og skal hjælpe med opgradering til S/4HANA
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere