Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Columbus og SAP indgår cloud-partnerskab

SAP og Columbus tegner en omfattende cloud-aftale.

Danske Columbus og den tyske it-gigant SAP har 1. maj indgået et partnerskab vedrørende licenssalg og implementering af SAP Commerce Cloud-løsninger.

Det oplyser selskaberne i en meddelelse.

"Vi ser store muligheder i samarbejdet med SAP om SAP Commerce Cloud løsningerne, da krisen helt sikkert har understreget betydningen af digital tilstedeværelse for en virksomheds modstandsdygtighed," lyder det i meddelelsen fra Steen Hybschmann, der er danske landechef hos Columbus, som fortsætter:

"Vi oplever en stor efterspørgsel efter løsninger, der kan håndtere hele spektret fra back office til front office med alt, hvad det indebærer af avanceret dataanalyse til at optimere hele kunderejsen og kundeoplevelsen."

Læs også: Ib Kunøe skovler penge ind: Formue overstiger nu 4,4 milliarder kroner

Hvad er SAP Commerce Cloud?

SAP Commerce Cloud er en omfattende e-handel og omnichannel-platform til B2B- og B2C-virksomheder, som giver et overblik over kunden på tværs af både fysiske og digitale kanaler, så virksomheden kan tilpasse og skabe personlige og gode shopping-oplevelser for deres kunder.

"Gennem de seneste 12 år har Columbus hjulpet mere end 200 virksomheder med at få succes med digital commerce, og jeg ser frem til at SAP Commerce Cloud kunder nu kan drage fordel af Columbus' 180 specialister fra deres leveranceenhed," lyder det i meddelelsen fra Jonas Almstrup, der er ansvarlig for SAP Customer Experience herunder SAP Commerce Cloud i Norden.

Læs også: NNIT tegner omfattende SAP-aftale med Forsvaret: Overtager infrastruktur og skal hjælpe med opgradering til S/4HANA
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere