Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Columbus og SAP indgår cloud-partnerskab

SAP og Columbus tegner en omfattende cloud-aftale.

Danske Columbus og den tyske it-gigant SAP har 1. maj indgået et partnerskab vedrørende licenssalg og implementering af SAP Commerce Cloud-løsninger.

Det oplyser selskaberne i en meddelelse.

"Vi ser store muligheder i samarbejdet med SAP om SAP Commerce Cloud løsningerne, da krisen helt sikkert har understreget betydningen af digital tilstedeværelse for en virksomheds modstandsdygtighed," lyder det i meddelelsen fra Steen Hybschmann, der er danske landechef hos Columbus, som fortsætter:

"Vi oplever en stor efterspørgsel efter løsninger, der kan håndtere hele spektret fra back office til front office med alt, hvad det indebærer af avanceret dataanalyse til at optimere hele kunderejsen og kundeoplevelsen."

Læs også: Ib Kunøe skovler penge ind: Formue overstiger nu 4,4 milliarder kroner

Hvad er SAP Commerce Cloud?

SAP Commerce Cloud er en omfattende e-handel og omnichannel-platform til B2B- og B2C-virksomheder, som giver et overblik over kunden på tværs af både fysiske og digitale kanaler, så virksomheden kan tilpasse og skabe personlige og gode shopping-oplevelser for deres kunder.

"Gennem de seneste 12 år har Columbus hjulpet mere end 200 virksomheder med at få succes med digital commerce, og jeg ser frem til at SAP Commerce Cloud kunder nu kan drage fordel af Columbus' 180 specialister fra deres leveranceenhed," lyder det i meddelelsen fra Jonas Almstrup, der er ansvarlig for SAP Customer Experience herunder SAP Commerce Cloud i Norden.

Læs også: NNIT tegner omfattende SAP-aftale med Forsvaret: Overtager infrastruktur og skal hjælpe med opgradering til S/4HANA
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere