Artikel top billede

(Foto: © 2010 Dave Getzschman, All Rights Reserved / Dave Getzschman)

LinkedIn hårdt ramt af Covid-19: Fyrer 960 ansatte med stor beklagelse - se meddelelsen fra topchefen her

Microsoft-ejede LinkedIn fyrer næsten 1.000 medarbejdere som en direkte konsekvens af Covid-19.

LinkedIn er hårdt ramt af følgerne af Covid-19 og indleder nu derfor en fyringsrunde, der vil føre til, at 960 af selskabets medarbejdere vil modtage en fyreseddel.

Det svarer til omkring seks procent af den samlede medarbejderstab.

Topchef Ryan Roslansky skriver i en udsendt meddelelse, at LinkedIn ‘ikke er immun overfor følgerne af den globale pandemi.’

Den har blandt andet ført til, at virksomhederne har droslet ned for rekrutteringerne, hvilket rammer LinkedIn, der i stort omfang henter sin omsætning på netop jobmarkedet.

“Efter flere ugers diskussioner og udsættelser har ledelses-holdet og jeg truffet den ekstremt svære beslutning at reducere med omkring 960 stillinger eller omkring seks procent af vores stab,” skriver han.

Det kommer til at ramme ‘Global Sales og Talent Acquisition-organisationerne,” skriver Ryan Roslanski.

“Mens beslutningen vil hjælpe os med at sikre, at vores selskab og platform er levedygtig og stærk til at nå vores mål, er der ikke en sværere beslutning at tage som CEO,” skriver han.

Topchefen meddeler som et slags plaster på såret, at LinkedIn vil sende de opsagte medarbejdere videre med forskellige i USA usædvanlige pakker.

Blandt andet vil alle fyrede medarbejdere få mindst 10 ugers løn med sig, ligesom de vil få aktier og bonus udbetalt i august.

Desuden vil LinkedIn i et år efter deres opsigelse betale for deres sundhedsforsikringer for at give ‘ansatte og deres familier ro i sindet,’ mens de søger nyt arbejde.

De får desuden mulighed for at beholde deres mobiltelefoner, computere og lignende udstyr, som de har fået udleveret af LinkedIn.

Du kan læse hele meddelelsen fra Ryan Roslanski her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere