Artikel top billede

LinkedIn hårdt ramt af Covid-19: Fyrer 960 ansatte med stor beklagelse - se meddelelsen fra topchefen her

Microsoft-ejede LinkedIn fyrer næsten 1.000 medarbejdere som en direkte konsekvens af Covid-19.

LinkedIn er hårdt ramt af følgerne af Covid-19 og indleder nu derfor en fyringsrunde, der vil føre til, at 960 af selskabets medarbejdere vil modtage en fyreseddel.

Det svarer til omkring seks procent af den samlede medarbejderstab.

Topchef Ryan Roslansky skriver i en udsendt meddelelse, at LinkedIn ‘ikke er immun overfor følgerne af den globale pandemi.’

Den har blandt andet ført til, at virksomhederne har droslet ned for rekrutteringerne, hvilket rammer LinkedIn, der i stort omfang henter sin omsætning på netop jobmarkedet.

“Efter flere ugers diskussioner og udsættelser har ledelses-holdet og jeg truffet den ekstremt svære beslutning at reducere med omkring 960 stillinger eller omkring seks procent af vores stab,” skriver han.

Det kommer til at ramme ‘Global Sales og Talent Acquisition-organisationerne,” skriver Ryan Roslanski.

“Mens beslutningen vil hjælpe os med at sikre, at vores selskab og platform er levedygtig og stærk til at nå vores mål, er der ikke en sværere beslutning at tage som CEO,” skriver han.

Topchefen meddeler som et slags plaster på såret, at LinkedIn vil sende de opsagte medarbejdere videre med forskellige i USA usædvanlige pakker.

Blandt andet vil alle fyrede medarbejdere få mindst 10 ugers løn med sig, ligesom de vil få aktier og bonus udbetalt i august.

Desuden vil LinkedIn i et år efter deres opsigelse betale for deres sundhedsforsikringer for at give ‘ansatte og deres familier ro i sindet,’ mens de søger nyt arbejde.

De får desuden mulighed for at beholde deres mobiltelefoner, computere og lignende udstyr, som de har fået udleveret af LinkedIn.

Du kan læse hele meddelelsen fra Ryan Roslanski her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere