Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Snart vil du kunne trække andre programmer ind i Teams: Microsoft vil åbne for fuld integration af fremmede applikationer

Microsoft slår dørene op for integration af tredjeparts-applikationer i det udbredte samarbejdsprogram Teams for første gang.

Microsoft åbner for første gang for fuld integration af ‘fremmede’ apps i Microsoft Teams for udviklere.

Det betyder ifølge The Verge, at udviklere nu via en række nye funktioner vil kunne integrere deres egne apps i Teams bør under og før og efter video-møder.

Video-samarbejdsprogrammet Microsoft Teams har fået et enormt gennembrud under corona-krisen, hvor et meget stort antal organisationer har anvendt video-programmet til at få hverdagen til fungere uden at være i fysisk kontakt.

De nye tiltag betyder, at tredjeparts-applikationer vil kunne anvendes til eksempelvis at vise indhold under møder i Microsoft Teams, ligesom de vil kunne komme med notifikationer og lignende under opkald.

Konkret vil man eksempelvis kunne interagere med andre apps direkte i Teams-møder, ligesom brugerne vil kunne trække applikationer ind i mødet, hvis de har brug for det.

Her vil man som bruger både kunne trække data og informationer ind og aktivt anvende tredjeparts-applikationerne i mødet.

Indtil nu har den eneste mulighed for at anvende tredjeparts-applikationer i Teams været at dele sin skærm med andre.

“Applikationerne spænder over chat og collaboration og kan nemt få et workflow, der også rækker ind i møder,” lyder det fra Michal Lesiczka fra Microsofts Teams-team i The Verge.

Ifølge magasinet sigter Microsoft efter at indlede brugertest med de nye integrationsmuligheder senere på måneden.

Microsoft meddeler, at udviklerne især er interesserede i teknologier som Polly, Open Agora, iCIMS, Miro og HireVue.

Læs også:

Microsoft klar med stor Teams-opdatering: Nu kommer Together Mode og mange andre nye møde-funktioner

Karantænen gav de introverte en revival. Men nu kommer møderne igen. Uaks!
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere