Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Snart vil du kunne trække andre programmer ind i Teams: Microsoft vil åbne for fuld integration af fremmede applikationer

Microsoft slår dørene op for integration af tredjeparts-applikationer i det udbredte samarbejdsprogram Teams for første gang.

Microsoft åbner for første gang for fuld integration af ‘fremmede’ apps i Microsoft Teams for udviklere.

Det betyder ifølge The Verge, at udviklere nu via en række nye funktioner vil kunne integrere deres egne apps i Teams bør under og før og efter video-møder.

Video-samarbejdsprogrammet Microsoft Teams har fået et enormt gennembrud under corona-krisen, hvor et meget stort antal organisationer har anvendt video-programmet til at få hverdagen til fungere uden at være i fysisk kontakt.

De nye tiltag betyder, at tredjeparts-applikationer vil kunne anvendes til eksempelvis at vise indhold under møder i Microsoft Teams, ligesom de vil kunne komme med notifikationer og lignende under opkald.

Konkret vil man eksempelvis kunne interagere med andre apps direkte i Teams-møder, ligesom brugerne vil kunne trække applikationer ind i mødet, hvis de har brug for det.

Her vil man som bruger både kunne trække data og informationer ind og aktivt anvende tredjeparts-applikationerne i mødet.

Indtil nu har den eneste mulighed for at anvende tredjeparts-applikationer i Teams været at dele sin skærm med andre.

“Applikationerne spænder over chat og collaboration og kan nemt få et workflow, der også rækker ind i møder,” lyder det fra Michal Lesiczka fra Microsofts Teams-team i The Verge.

Ifølge magasinet sigter Microsoft efter at indlede brugertest med de nye integrationsmuligheder senere på måneden.

Microsoft meddeler, at udviklerne især er interesserede i teknologier som Polly, Open Agora, iCIMS, Miro og HireVue.

Læs også:

Microsoft klar med stor Teams-opdatering: Nu kommer Together Mode og mange andre nye møde-funktioner

Karantænen gav de introverte en revival. Men nu kommer møderne igen. Uaks!
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere