(Foto: Dan Jensen)

Snart vil du kunne trække andre programmer ind i Teams: Microsoft vil åbne for fuld integration af fremmede applikationer

Microsoft slår dørene op for integration af tredjeparts-applikationer i det udbredte samarbejdsprogram Teams for første gang.

Microsoft åbner for første gang for fuld integration af ‘fremmede’ apps i Microsoft Teams for udviklere.

Det betyder ifølge The Verge, at udviklere nu via en række nye funktioner vil kunne integrere deres egne apps i Teams bør under og før og efter video-møder.

Video-samarbejdsprogrammet Microsoft Teams har fået et enormt gennembrud under corona-krisen, hvor et meget stort antal organisationer har anvendt video-programmet til at få hverdagen til fungere uden at være i fysisk kontakt.

De nye tiltag betyder, at tredjeparts-applikationer vil kunne anvendes til eksempelvis at vise indhold under møder i Microsoft Teams, ligesom de vil kunne komme med notifikationer og lignende under opkald.

Konkret vil man eksempelvis kunne interagere med andre apps direkte i Teams-møder, ligesom brugerne vil kunne trække applikationer ind i mødet, hvis de har brug for det.

Her vil man som bruger både kunne trække data og informationer ind og aktivt anvende tredjeparts-applikationerne i mødet.

Indtil nu har den eneste mulighed for at anvende tredjeparts-applikationer i Teams været at dele sin skærm med andre.

“Applikationerne spænder over chat og collaboration og kan nemt få et workflow, der også rækker ind i møder,” lyder det fra Michal Lesiczka fra Microsofts Teams-team i The Verge.

Ifølge magasinet sigter Microsoft efter at indlede brugertest med de nye integrationsmuligheder senere på måneden.

Microsoft meddeler, at udviklerne især er interesserede i teknologier som Polly, Open Agora, iCIMS, Miro og HireVue.

Læs også:

Microsoft klar med stor Teams-opdatering: Nu kommer Together Mode og mange andre nye møde-funktioner

Karantænen gav de introverte en revival. Men nu kommer møderne igen. Uaks!

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Aalborg Universitet lukker it-systemer efter muligt cyberangreb: Alle skal skifte adgangskode
Aalborg Universitet har tirsdag lukket ned for alle it-systemer efter, at universitetet frygter at være blevet ramt af et cyberangreb. It-systemerne er ved at blive åbnet igen, men alle studerende og medarbejdere skal nu skifte adgangskode.
Computerworld
Trump kræver pludselig ‘en masse penge’ for at godkende Microsofts køb af TikTok
Præsident Donald Trump siger, at USA skal have ‘en masse penge’, hvis Microsoft skal have grønt lys til at købe kinesiske TikTok. Kina truer med at svare igen.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
God it-sikkerhed kræver hurtige og kontinuerlige opdateringer på tværs af dit it-landskab
Konsekvenserne kan være uoverskuelige, når en it-kriminel får adgang til virksomhedens systemer. Typisk kan tabet af tid, tabet af indtægter og tabet af omdømme gøres op i millioner. I dette whitepaper kan du derfor læse om fordelen ved kontinuerligt at arbejde med it-sikkerhed og sårbarheder – og hvordan du kan sikre hurtige og kontinuerlige opdateringer på tværs af dit it-landskab. Også uden at skulle bruge dagevis på at researche trusler og de relevante opdateringer.