Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Snart vil du kunne trække andre programmer ind i Teams: Microsoft vil åbne for fuld integration af fremmede applikationer

Microsoft slår dørene op for integration af tredjeparts-applikationer i det udbredte samarbejdsprogram Teams for første gang.

Microsoft åbner for første gang for fuld integration af ‘fremmede’ apps i Microsoft Teams for udviklere.

Det betyder ifølge The Verge, at udviklere nu via en række nye funktioner vil kunne integrere deres egne apps i Teams bør under og før og efter video-møder.

Video-samarbejdsprogrammet Microsoft Teams har fået et enormt gennembrud under corona-krisen, hvor et meget stort antal organisationer har anvendt video-programmet til at få hverdagen til fungere uden at være i fysisk kontakt.

De nye tiltag betyder, at tredjeparts-applikationer vil kunne anvendes til eksempelvis at vise indhold under møder i Microsoft Teams, ligesom de vil kunne komme med notifikationer og lignende under opkald.

Konkret vil man eksempelvis kunne interagere med andre apps direkte i Teams-møder, ligesom brugerne vil kunne trække applikationer ind i mødet, hvis de har brug for det.

Her vil man som bruger både kunne trække data og informationer ind og aktivt anvende tredjeparts-applikationerne i mødet.

Indtil nu har den eneste mulighed for at anvende tredjeparts-applikationer i Teams været at dele sin skærm med andre.

“Applikationerne spænder over chat og collaboration og kan nemt få et workflow, der også rækker ind i møder,” lyder det fra Michal Lesiczka fra Microsofts Teams-team i The Verge.

Ifølge magasinet sigter Microsoft efter at indlede brugertest med de nye integrationsmuligheder senere på måneden.

Microsoft meddeler, at udviklerne især er interesserede i teknologier som Polly, Open Agora, iCIMS, Miro og HireVue.

Læs også:

Microsoft klar med stor Teams-opdatering: Nu kommer Together Mode og mange andre nye møde-funktioner

Karantænen gav de introverte en revival. Men nu kommer møderne igen. Uaks!
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere