Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Dansk-ejede Cloudfarms solgt til BASF - nu venter stor vækst-satsning rettet mod svine-producenter

It-selskabet Cloudfarms er med den tidligere Oracle-mand Jens Toppenberg i spidsen blevet solgt til BASF. Nu åbner nyt vækst-kapitel for selskabet.

It-selskabet Cloudfarms med hovedkvarter i Bratislava i Slovakiet er blevet solgt til BASF med den tidligere Oracle-mand Jens Toppenberg i spidsen, skriver Børsen.

Syv år gamle Cloudfarms er specialeret i at udvikle og drive it-løsninger til svine-producenter, der i dag ofte er store million-forretninger.

Jens Toppenberg - der i dag bor i Barcelona - og hans partner Gregor Rayman bliver som direktører for Cloudfarms efter salget.

Han siger til avisen, at Cloudfarms tjener gode penge, og at svineproducenterne kun sjældent skifter softwareleverandør, når først de er inde i varmen.

Og forude venter nu en væks-satsning, fortæller han til avisen.

“Jeg tror da, vi fortsat mindst skal vokse 30-40 pct. om året. Nu får vi adgang til store ressourcer, en masse viden og ikke mindst de muligheder, som BASF's stærke, globale markedsposition giver. BASF kan åbne dørene til nye kunder og nogle af verdens allerstørste svineproducenter – langt større end dem, vi selv har fået som kunder,” siger han til avisen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere