Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Dansk-ejede Cloudfarms solgt til BASF - nu venter stor vækst-satsning rettet mod svine-producenter

It-selskabet Cloudfarms er med den tidligere Oracle-mand Jens Toppenberg i spidsen blevet solgt til BASF. Nu åbner nyt vækst-kapitel for selskabet.

It-selskabet Cloudfarms med hovedkvarter i Bratislava i Slovakiet er blevet solgt til BASF med den tidligere Oracle-mand Jens Toppenberg i spidsen, skriver Børsen.

Syv år gamle Cloudfarms er specialeret i at udvikle og drive it-løsninger til svine-producenter, der i dag ofte er store million-forretninger.

Jens Toppenberg - der i dag bor i Barcelona - og hans partner Gregor Rayman bliver som direktører for Cloudfarms efter salget.

Han siger til avisen, at Cloudfarms tjener gode penge, og at svineproducenterne kun sjældent skifter softwareleverandør, når først de er inde i varmen.

Og forude venter nu en væks-satsning, fortæller han til avisen.

“Jeg tror da, vi fortsat mindst skal vokse 30-40 pct. om året. Nu får vi adgang til store ressourcer, en masse viden og ikke mindst de muligheder, som BASF's stærke, globale markedsposition giver. BASF kan åbne dørene til nye kunder og nogle af verdens allerstørste svineproducenter – langt større end dem, vi selv har fået som kunder,” siger han til avisen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere