Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Dansk-ejede Cloudfarms solgt til BASF - nu venter stor vækst-satsning rettet mod svine-producenter

It-selskabet Cloudfarms er med den tidligere Oracle-mand Jens Toppenberg i spidsen blevet solgt til BASF. Nu åbner nyt vækst-kapitel for selskabet.

It-selskabet Cloudfarms med hovedkvarter i Bratislava i Slovakiet er blevet solgt til BASF med den tidligere Oracle-mand Jens Toppenberg i spidsen, skriver Børsen.

Syv år gamle Cloudfarms er specialeret i at udvikle og drive it-løsninger til svine-producenter, der i dag ofte er store million-forretninger.

Jens Toppenberg - der i dag bor i Barcelona - og hans partner Gregor Rayman bliver som direktører for Cloudfarms efter salget.

Han siger til avisen, at Cloudfarms tjener gode penge, og at svineproducenterne kun sjældent skifter softwareleverandør, når først de er inde i varmen.

Og forude venter nu en væks-satsning, fortæller han til avisen.

“Jeg tror da, vi fortsat mindst skal vokse 30-40 pct. om året. Nu får vi adgang til store ressourcer, en masse viden og ikke mindst de muligheder, som BASF's stærke, globale markedsposition giver. BASF kan åbne dørene til nye kunder og nogle af verdens allerstørste svineproducenter – langt større end dem, vi selv har fået som kunder,” siger han til avisen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere