Artikel top billede

Afhøring af topchefer for Amazon, Apple, Facebook og Google udskydes

Mandagens planlagte afhøring af Jeff Bezos, Tim Cook, Mark Zuckerberg og Sundar Pichar udskydes pludseligt.

Det bliver ikke mandag, at topcheferne for de fire amerikanske online-giganter Amazon, Apple, Facebook og Google, bliver afhørt af en høringskomite i Washington DC.

Det var ellers planen, at de fire topchefer ret usædvanligt samme dag skulle afhøres om deres selskabers forretningsmetoder, hvilket du kan læse mere om her: Topcheferne for Amazon, Apple, Facebook og Google skal afhøres i næste uge - skal alle afgive forklaring i alvorlig sag 27. juli.

Men nu meddeler høringskomiteen under Repræsentanternes Hus, at høringen udsættes med to dage, så den nu i stedet skal finde sted onsdag 29. juli klokken 12:00 lokal tid.

Den har fået overskriften “Examining the dominance of Amazon, Apple, Facebook and Google” [‘Undersøgelse af Amazon, Apple, Facebook og Googles dominans,’ red].

De fire topchefer, Jeff Bezos, Tim Cook, Mark Zuckerberg og Sundar Pichar, har mulighed for at afgive forklaring under høringen både online eller ved fysisk at dukke op i Washington DC på den amerikanske østkyst.

De har alle fire meddelt, at de vil deltage i høringen virtuelt. De har alle fire deres kontorer og daglige arbejdsplads på den amerikanske vestkyst.

“Siden juni i fjor har komiteen undersøgt et lille antal digitale platformes dominans og hvorvidt de nuværende antimonopol-love er tilstrækkelige,” lyder det fra hørings-komiteen forud for høringen.

Her skriver den desuden, at det ‘afgørende,’ at de fire topchefer er imødekommende, da de fire selskaber, som de repræsenterer, spiller en vigtig rolle i amerikanernes dagligdag.

“Som vi har sagt fra begyndelsen, er deres [topcheferne, red] vidneforklaringer essentielle for færdiggærelsen af denne undersøgelse.”

Du finder hele meddelelsen fra høringskomiteen her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere