Artikel top billede

Afhøring af topchefer for Amazon, Apple, Facebook og Google udskydes

Mandagens planlagte afhøring af Jeff Bezos, Tim Cook, Mark Zuckerberg og Sundar Pichar udskydes pludseligt.

Det bliver ikke mandag, at topcheferne for de fire amerikanske online-giganter Amazon, Apple, Facebook og Google, bliver afhørt af en høringskomite i Washington DC.

Det var ellers planen, at de fire topchefer ret usædvanligt samme dag skulle afhøres om deres selskabers forretningsmetoder, hvilket du kan læse mere om her: Topcheferne for Amazon, Apple, Facebook og Google skal afhøres i næste uge - skal alle afgive forklaring i alvorlig sag 27. juli.

Men nu meddeler høringskomiteen under Repræsentanternes Hus, at høringen udsættes med to dage, så den nu i stedet skal finde sted onsdag 29. juli klokken 12:00 lokal tid.

Den har fået overskriften “Examining the dominance of Amazon, Apple, Facebook and Google” [‘Undersøgelse af Amazon, Apple, Facebook og Googles dominans,’ red].

De fire topchefer, Jeff Bezos, Tim Cook, Mark Zuckerberg og Sundar Pichar, har mulighed for at afgive forklaring under høringen både online eller ved fysisk at dukke op i Washington DC på den amerikanske østkyst.

De har alle fire meddelt, at de vil deltage i høringen virtuelt. De har alle fire deres kontorer og daglige arbejdsplads på den amerikanske vestkyst.

“Siden juni i fjor har komiteen undersøgt et lille antal digitale platformes dominans og hvorvidt de nuværende antimonopol-love er tilstrækkelige,” lyder det fra hørings-komiteen forud for høringen.

Her skriver den desuden, at det ‘afgørende,’ at de fire topchefer er imødekommende, da de fire selskaber, som de repræsenterer, spiller en vigtig rolle i amerikanernes dagligdag.

“Som vi har sagt fra begyndelsen, er deres [topcheferne, red] vidneforklaringer essentielle for færdiggærelsen af denne undersøgelse.”

Du finder hele meddelelsen fra høringskomiteen her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere