Artikel top billede

Google vil bygge gigantisk søkabel mellem USA og Europa

Søgegiganten Google har sat gang i planerne om et nyt søkabel, der skal strække sig fra USA til Spanien og Storbritannien.

Tirsdag kunne Google løfte sløret for planerne om at bygge et nyt søkabel fra USA til Europa.

Mere præcist kommer det nye kabel til at strække sig fra den amerikanske delstat New York til den britiske vestkyst og den spanske by Bilbao.

Det skriver CNBC.

Det kommende kabel har fået navnet Grace Hopper, og skal sikre "bedre modstandsdygtighed for netværket, der understøtter Googles kunder."

"Når det er godkendt vil Grace Hopper-kablet være et af de første nye kabler, der forbinder USA og Storbritannien siden 2003, og øger dermed kapaciteten på den travle, globale strækning," siger Bikash Koley, vice president for Google Global Network.

Når kablet er færdigbygget vil den britiske del af kablet måle 6.250 kilometer, mens den spanske del vil blive 6.300 kilometer langt.

Det bliver det amerikanske selskab SubCom, der skal stå for arbejdet og kablet forventes at være færdigt i løbet af 2022.

Læs også: Facebook planlægger gigantisk søkabel – kan næsten nå hele vejen rundt om jorden
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere