Artikel top billede

Tegneserie: Matrix-helt i ny forklædning som ultravoldelig halvgud

Keanu Reeves er medforfatter på den nye tegneserie BRZRKR, og helten, Berzerker, ligner sjovt nok ham selv.

Skuespilleren Keanu Reeves, der nok bedst kendt fra Matrix-trilogien, har kastet sig over tegneseriemediet.

Sammen med forfatteren Matt Kind og tegneren Allessandro Vitti, der er kendt fra Marvels Secret Warriors, udgiver Reeves 12 albums i BRZRKR-serien på forlaget Boom! Studios. De kommer på hylderne til oktober.

Historien går på, at Berzerker – halvt gud og halvt menneske – er udstyret med en kedelig forbandelse, der gennem århundrederne har ledt ham fra kamp til kamp.

Men nu har han fundet hjem. Som specialsoldat i den amerikanske hær bliver han sat ind i operationer, der er for farlige for andre.

Til gengæld får han det eneste, han ønsker sig: Nemlig sandheden om, hvem han i virkeligheden er og om, hvordan han måske kan ende sin blodige skæbne…

Ikke overraskende har Netflix vist interesse for at udvikle en serie baseret på tegneserien.

Og endnu mindre overraskende har den 55-årige Keanu meldt ud til USA Today, at han da godt kunne tænke sig at spille Berzerker, hvis Netflix skulle finde på at spørge.

Titel: BRZRKR. Begynder at udkomme oktober 2020
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere