Artikel top billede

Disney+ rammer million-milepæl: Lancerer endnu en streaming-tjeneste

Kort før Disney's streaming-tjeneste Disney+ bliver tilgængelig i Danmark rammer selskabet en milepæl for antallet af betalende brugere. Samtidig løfter Disney sløret for endnu en kommende streaming-tjeneste.

Knap en måned før streaming-tjenesten Disney+ officielt bliver lanceret i Danmark rammer selskabet en større milepæl før tid.

Samtidig med Disneys regnskab kunne CEO Bob Chapek nemlig fortælle, at streaming-tjenesten mandag nåede mere end 60 millioner betalende brugere. Det sker fire år tidligere end ventet.

Det skriver CNBC.

Mere præcist har Disney+ nu 60,5 millioner brugere fordelt på de 17 lande, hvor streaming-tjenesten er til stede i dag. Målet er nu at nå op på 90 millioner brugere i 2024.

Læs også: Disney+ kommer til Danmark 15. september: Se prisen her

Her skal Danmark og de øvrige nordiske lande formentlig bidrage til at nå det mål, når tjenesten bliver tilgængelig 15. september i år. Prisen på et Disney+abonnement i Danmark bliver 59 kroner om måneden.

Samtidig kunne Bob Chapek afsløre, at Disney planlægger at lancere endnu en streaming-tjeneste ud over Disney+ og Hulu, der også er ejet af den amerikanske gigant.

Det er endnu uvist hvad den nye tjeneste kommer til at hedde, men ifølge Bob Chapek kommer den til at indgå som en del af Disney+ på flere markeder.

Læs også: Nordisk streamingtjeneste varsler: Dit Netflix kommer til at stige i pris
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere