Artikel top billede

Disney+ rammer million-milepæl: Lancerer endnu en streaming-tjeneste

Kort før Disney's streaming-tjeneste Disney+ bliver tilgængelig i Danmark rammer selskabet en milepæl for antallet af betalende brugere. Samtidig løfter Disney sløret for endnu en kommende streaming-tjeneste.

Knap en måned før streaming-tjenesten Disney+ officielt bliver lanceret i Danmark rammer selskabet en større milepæl før tid.

Samtidig med Disneys regnskab kunne CEO Bob Chapek nemlig fortælle, at streaming-tjenesten mandag nåede mere end 60 millioner betalende brugere. Det sker fire år tidligere end ventet.

Det skriver CNBC.

Mere præcist har Disney+ nu 60,5 millioner brugere fordelt på de 17 lande, hvor streaming-tjenesten er til stede i dag. Målet er nu at nå op på 90 millioner brugere i 2024.

Læs også: Disney+ kommer til Danmark 15. september: Se prisen her

Her skal Danmark og de øvrige nordiske lande formentlig bidrage til at nå det mål, når tjenesten bliver tilgængelig 15. september i år. Prisen på et Disney+abonnement i Danmark bliver 59 kroner om måneden.

Samtidig kunne Bob Chapek afsløre, at Disney planlægger at lancere endnu en streaming-tjeneste ud over Disney+ og Hulu, der også er ejet af den amerikanske gigant.

Det er endnu uvist hvad den nye tjeneste kommer til at hedde, men ifølge Bob Chapek kommer den til at indgå som en del af Disney+ på flere markeder.

Læs også: Nordisk streamingtjeneste varsler: Dit Netflix kommer til at stige i pris
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere