Disney+ kommer til Danmark 15. september: Se prisen her

Disney sætter dato på den længe ventede danske lancering af Disney+. Prisen bliver højere end først meddelt. Her er alt, du skal vide om den internationale streaming-gigants indtog på det danske marked.

Ventetiden er snart forbi.

Efter længere tids tilløb sætter den internationale streaming-tjeneste Disney+ dato på den danske lancering.

Skal du have ubegrænset adgang til alverdens Disney-klassikere straks fra lanceringen, skal du sætte tirsdag 15. september i kalenderen.

For på denne dato åbnes der for Disney+ i otte europæiske lande, herunder Danmark, og Grønland.

Det oplyser Disney.

Tjenesten bliver ikke tilgængelig på Færøerne.

Udover Danmark og Grønland er der tale om Portugal, Norge, Sverige, Finland, Island, Belgien og Luxembourg.

Disney+'s indtog på det danske sker lidt senere end forventet.

I januar meddelte Disney nemlig, at Disney+ ville blive lanceret i Danmark henover sommeren, men nu når det altså at blive efterår, før streaming-tjenesten går i luften i Danmark.

Læs også: Danmarks nye store streaming-satsning er netop gået i luften: Her er det nye DRTV, der skal konkurrere med Netflix

Højere pris end forventet
Prisen i Danmark bliver 59 kroner om måneden eller 589 kroner for et årsabonnement.

Dermed bliver priserne lidt højere end de første priser, Disney+ meldte ud.

I januar meddelte Disney nemlig, at et månedligt abonnement ville koste danske seere 6,99 euro, svarende til omkring 52 kroner.

Dengang blev det meldt ud, at årsabonnement ville koste 69,99 euro, hvilket svarer til omkring 523 kroner.

Det kan du læse mere om her: Nu kommer Disney+ til Danmark: Her er prisen

Sådan kommer streaming-tjenesten til at fungere
Et abonnement hos Disney+ vil give adgang til store dele af Disney-universet samt produktioner fra andre store underholdningsbrands som Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographics.

Disney+ vil ligeledes levere originalproduktioner som film, serier, dokumentarfilm og kortfilm skabt eksklusivt til tjenesten.

Streaming-tjenesten vil være tilgængelig på de fleste mobil- og tv-enheder, heriblandt spillekonsoller, medieafspillere og smart-tv.

Læs også: Danmarks nye store streaming-satsning er netop gået i luften: Her er det nye DRTV, der skal konkurrere med Netflix

Det vil være muligt at streame indhold fra Disney+ på fire forskellige enheder samtidigt uden reklamer.

Det kan blive nødvendigt, når hele familien kan tilpasse hver sin profil, da det vil være muligt at opsætte op til syv forskellige brugerprofiler.

Disney+ tilbyder desuden ubegrænsede downloads på op til ti enheder.

Forældre får mulighed for at oprette børneprofiler, der har en enkel brugerflade og giver adgang til børnevenligt indhold, oplyser Disney.

Læs også: Tusindvis af hackede Disney+-konti er til salg på lyssky hjemmesider

Disney+ lanceret i flere EU-lande
Disney+ blev lanceret i Europa 12. november 2019.

Her blev der åbner for streaming-tjenesten i Holland.

Siden har Frankrig, Tyskland og Spanien også fået adgang til Netflix-konkurrenten.

Det skete 24. marts 2020.

Disney+ er ligeledes tilgængelig i USA, Canada, Australien og New Zealand.

Det fremgik af Disneys regnskab i maj, at Disney+ indtil videre havde fået 54,5 millioner betalende brugere.

Det kan du læse mere om her: Disney sætter dato på europæisk lancering af Netflix-konkurrent: Her kommer Disney+ til EuropaYtringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...

Premium
Cloud-teknologi sikrede dronningens corona-tale - men DRs CIO Mikkel Müller er slet ikke færdig med cloud endnu
Uden cloud og den rette cloud-strategi havde DR ikke haft samme muligheder eller nye digitale produkter. Det fortæller CIO Mikkel Müller til Computerworld - hvor han også uddyber hvordan han ser resten af it-landskabet bevæge sig mod cloud og hvordan udviklere efterspørger de moderne værktøjer.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Få arkitekturen på plads uden omfattende specialtilpasninger eller kodefærdigheder
I dette whitepaper får du en indsigt i KMDs WorkZone informationsplatform til private og offentlige virksomheder. Med WorkZone kan du modellere din specialiserede forretningsunderstøttelse entitet for entitet, opgave for opgave, proces for proces, så informationsarkitekturen flugter meget præcist med krav og ønsker. Og fordi KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter og bliver driftet af KMD, er der altid styr på sikkerhed, governance og compliance. Dette whitepaper beskriver, hvordan KMD WorkZone fungerer som navet i en samlet informationsarkitektur på tværs af systemlandskabet og de enkelte fagløsninger. KMD WorkZone til understøttelse af eksempelvis Case Management, Records Management, Content Management, Contract Lifecycle Management og en række andre datadiscipliner uden behov for omfattende analyse, modellering eller konfigurationsprojekter.