Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

EU: Danmark har Europas bedste internetforbindelser

Danmark har de bedste internetforbindelser i EU fulgt af Sverige, Luxembourg og Letland, viser ny opgørelse.

Danmark er det land i Europa, der har de bedste internetforbindelser, viser en måling fra EU-Kommissionen, skriver Finans.

I undersøgelsen har EU sammenlignet udbygning og anvendelse af både mobile og faste bredbånds-forbindelser, tilbudte hastigheder og priser.

Danmark kommer her ind på førstepladsen fulgt af Sverige, Luxembourg, Letland, Spanien, Holland, Ungarn, Finland, Tyskland og Malta.

Direktør i Telekommunikationsindustrien, Jakob Willer, siger til avisen, at Danmark er godt kørende, selv om der stadig er visse udfordringer med dækningen i nogle af vores landområder.

“Vi er førende på digital infrastruktur, når vi snakker mobil og bredbånd, og jeg hæfter mig – ligesom Kommissionen – ved, at det også gælder i landområderne, som følger med den generelle udvikling i landet som helhed,” siger han.

Læs også:

94 procent af Danmark er nu dækket af hurtigt internet

I ni danske kommuner kan netværket slet ikke følge med: Her finder du landets ringeste mobilnetværk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere