Artikel top billede

Tele2 lukker IoT-selskab

Tele2 dropper dropper IoT-selskabet Tele2 IoT og integrerer virksomhedens aktiviteter under Tele2-moderselskabet.

Det svenske teleselskab Tele2 lukker for sin IoT-satsning, Tele2 IoT.

I stedet bliver det selvstændige selskabs aktiviteter nu lagt ind under Tele2-moderselskabet.

Det skriver det svenske telemedie Telekomnyheterna.

I 2018 faldt Tele2 IoT's indtjening så markant, at moderselskabet måtte overføre 132 millioner svenske kroner - svarende til omkring 95 millioner kroner - til selskabet for at redde det.

Derudover skriver det svenske medie, at Tele2 IoT modtog yderligere 15,5 millioner svenske kroner, svarende til omkring 11 millioner kroner - for at reetablere egenkapitalen.

Redningsforsøget viste sig altså at være forgæves.

Læs også: Nilfisk lægger storstilet digitalt innovationsprojekt i graven efter blot et år: Tidligere Microsoft-profil stopper
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere