Artikel top billede

Samarbejde med Saudi Arabien får Astralis til at true med at trække sig fra dansk turnering

Astralis truer med at trække sig fra turneringen Blast, der har indgået et kontroversielt samarbejde med Saudi Arabien.

De danske e-sports-stjerner fra Astralis truer nu med at trække sig fra den danske turnering Blast.

Det skriver Politiken.

Det sker efter, at Blast for nylig indgik et samarbejde med Saudi Arabien. Samarbejdet mellem Blast og Saudi Arabien omfatter den saudiske fremtidsby Nemo, hvor det dansk-ejede selskab ifølge aftalen skal hjælpe med at opbygge et e-sports-økosystem.

Samarbejdet har blandt andet fået menneskerettighedsorganisationer til at kritisere Blast, der har den danske investeringsfond vækstfonden som medejer.

I Saudi Arabien er der dødsstraf, mænd og kvinder nyder ikke samme rettigheder og homoseksualitet er forbudt, og det går ikke hånd i hånd med Astralis værdier, oplyser holdets administrerende direktør Anders Hørsholt til Politiken.

“Vi ønsker altid at løse denne slags problemer direkte med vores partnere og give dem en fair chance for at løse dette på den rigtige måde. Vi har dog samtidig gjort det klart, at vi på ingen måde kan stille op i en sammenhæng, hvor vores brand, spillere eller partnere kobles sammen med selskaber af denne type, og vi forventer naturligvis, at Blast finder en løsning,” siger Anders Hørsholt til Politiken.

Astralis var indtil sidste år ligesom Blast ejet af selskabet RFRSH Entertainment.

Læs også: Dansk e-sportsfirma får kritik for samarbejde med Saudi Arabien
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.