Artikel top billede

Hver anden Proactive-medarbejder har købt en andel af selskabet

Hver anden medarbejder i Proactive har købt aktier i selskabet i forbindelse med salget til hollandske Fellowmind i foråret.

Hver anden medarbejder i Proactive benyttede sig af anledningen og købte aktier i selskabet i forbindelse med salget til hollandske Fellowmind i foråret.

Direktør og stifter Max Sejbæk fortæller til ITWatch, at alle medarbejdere fik mulighed for at investere egne midler i selskabet i forbindelse med salget til Fellowmind.

Det gælder også ham selv, der investerede en pæn del af de midler, som han fik ved salget, tilbage i selskabet.

Det kan du læse mere om her: Max Sejbæk geninvesterer stort beløb efter salg af livsværket Proactive: "Alle har hånden på kogepladen, og det er jeg meget tilfreds med"

Max Sejbæk fortæller, at medarbejderne har investeret fra 25.000 kroner og op til ‘millionbeløb’ i selskabet.

Læs også:

Danske Proactive vinder stor international Microsoft-pris: "Det er et kæmpe skulderklap - det giver et kæmpe boost"

It-investor Preben Damgaard forgyldes af Proactive-salg

Danske Proactive solgt til hollandsk selskab
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere