Artikel top billede

Direktør for stor dansk netbutik skyder med skarpt mod B&O: “Hvis det var mig, var jeg nok blevet fyret”

Selvom B&O taber millioner af kroner, så er det ikke alle og enhver der får lov at føre selskabets produkter, og det vækker undren hos en stor dansk netbutik.

Den danske hardwarebutik Proshop er langt fra tilfreds med den B&O, der ifølge ham er for kræsne med, hvilke butikker der får lov at føre selskabets produkter

Det skriver erhvervsmediet Finans.

Proshops administrerende direktør Ivan Jæger Christiansen fortæller, at B&O nægter at lade den store netbutik forhandle B&O’s produkter.

Det vækker undring hos direktøren, der oplever, at Proshops kunder i stor stil efterspørger det danske selskabs højttalere og høretelefoner.

"Nu har de tabt 600 millioner kroner de seneste fem år. Hvis det var mig, var jeg nok blevet fyret. Men hvis jeg ikke var blevet det, havde jeg nok spurgt mig selv, om der var noget, jeg kunne have gjort anderledes," siger han.

Kritikken kommer kort tid efter, at den danske elektronikkæde Powers administrerende direktør Jesper Boysen har kritiseret B&O for at have afbrudt samarbejdet med kæden.

B&O oplyser til Finans at selskabet har valgt at fokusere sine ressourcer på en række udvalgte forhandlere.

Læs også: Stor dansk webshop om Amazons mulige entre i Danmark: "Nogle webshops kommer til at dø"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere