Artikel top billede

Direktør for stor dansk netbutik skyder med skarpt mod B&O: “Hvis det var mig, var jeg nok blevet fyret”

Selvom B&O taber millioner af kroner, så er det ikke alle og enhver der får lov at føre selskabets produkter, og det vækker undren hos en stor dansk netbutik.

Den danske hardwarebutik Proshop er langt fra tilfreds med den B&O, der ifølge ham er for kræsne med, hvilke butikker der får lov at føre selskabets produkter

Det skriver erhvervsmediet Finans.

Proshops administrerende direktør Ivan Jæger Christiansen fortæller, at B&O nægter at lade den store netbutik forhandle B&O’s produkter.

Det vækker undring hos direktøren, der oplever, at Proshops kunder i stor stil efterspørger det danske selskabs højttalere og høretelefoner.

"Nu har de tabt 600 millioner kroner de seneste fem år. Hvis det var mig, var jeg nok blevet fyret. Men hvis jeg ikke var blevet det, havde jeg nok spurgt mig selv, om der var noget, jeg kunne have gjort anderledes," siger han.

Kritikken kommer kort tid efter, at den danske elektronikkæde Powers administrerende direktør Jesper Boysen har kritiseret B&O for at have afbrudt samarbejdet med kæden.

B&O oplyser til Finans at selskabet har valgt at fokusere sine ressourcer på en række udvalgte forhandlere.

Læs også: Stor dansk webshop om Amazons mulige entre i Danmark: "Nogle webshops kommer til at dø"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere