Artikel top billede

Direktør for stor dansk netbutik skyder med skarpt mod B&O: “Hvis det var mig, var jeg nok blevet fyret”

Selvom B&O taber millioner af kroner, så er det ikke alle og enhver der får lov at føre selskabets produkter, og det vækker undren hos en stor dansk netbutik.

Den danske hardwarebutik Proshop er langt fra tilfreds med den B&O, der ifølge ham er for kræsne med, hvilke butikker der får lov at føre selskabets produkter

Det skriver erhvervsmediet Finans.

Proshops administrerende direktør Ivan Jæger Christiansen fortæller, at B&O nægter at lade den store netbutik forhandle B&O’s produkter.

Det vækker undring hos direktøren, der oplever, at Proshops kunder i stor stil efterspørger det danske selskabs højttalere og høretelefoner.

"Nu har de tabt 600 millioner kroner de seneste fem år. Hvis det var mig, var jeg nok blevet fyret. Men hvis jeg ikke var blevet det, havde jeg nok spurgt mig selv, om der var noget, jeg kunne have gjort anderledes," siger han.

Kritikken kommer kort tid efter, at den danske elektronikkæde Powers administrerende direktør Jesper Boysen har kritiseret B&O for at have afbrudt samarbejdet med kæden.

B&O oplyser til Finans at selskabet har valgt at fokusere sine ressourcer på en række udvalgte forhandlere.

Læs også: Stor dansk webshop om Amazons mulige entre i Danmark: "Nogle webshops kommer til at dø"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?