Disney+ lanceres i Danmark om fire uger: Nu tilbyder streaming-giganten rabat til danske kunder

Disney+ tilbyder nu de danske kunder rabat, hvis de tegner et årsabonnement på den nye streaming-tjeneste før den danske lancering 15. september.

Den internationale streaming-tjeneste Disney+ rammer Danmark 15. september.

Og Disney gør, hvad selskabet kan for at tiltrække massevis af danskere til at købe adgang til Disney-universet samt produktioner fra store underholdningsbrands som Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographics.

For at få så mange danskere brugere koblet på tjenesten fra start gør Disney+ det nu muligt at købe et års adgang til tjenesten for en særlig intropris på 490 kroner.

Det oplyser Disney i en meddelelse til Computerworld.

Introtilbuddet svarer til en pris på 41 kroner per måned og udgør dermed en væsentlig rabat i forhold til de hidtil udmeldte priser, som er på henholdsvis 59 kroner per måned eller 589 kroner for et årsabonnement.

Danskere kan altså spare omkring 100 kroner i det første ved at benytte sig af tilbuddet, men det kræver, at man tegner et årsabonnement, før Disney+ går i luften 15. september.

Tilbuddet løber altså en måned frem til 14. september, der er den sidste dag, det er muligt at få rabat.

Læs også: Nu kommer Disney+ til Danmark: Her er prisen

Her er indholdet på den nye streaming-tjeneste
Ved lanceringen vil mere end 25 eksklusive Disney+ Originals blive gjort tilgængelige, inklusiv den Emmy-nominerede serie The Mandalorian og High School Musical: The Musical: The Series, lyder det fra Disney.

Derudover vil brugerne også få adgang til Disney+ Original-spillefilm som Togo, Stargirl og Timmy Failure: Mistakes Were Made.

Udover Danmark åbnes streaming-tjenesten i Portugal, Norge, Grønland, Sverige, Finland, Island, Belgien og Luxembourg 15. september.

Disney+ er allerede tilgængelig i Frankrig, Tyskland, Spanien, USA, Canada, Australien og New Zealand.

Disney+ kommer ikke til Færøerne.

Læs også: Disney+ kommer til Danmark 15. september: Se prisen herPremium
Spareplan har udløst voldsomme protester: Her er regeringens forklaring på planlagte it-besparelser
Regeringens planer om at skære ned for blandt andet Datatilsynet, Digitaliseringsstyrelsen og Styrelsen for It og Læring skyldes blandt andet 'bevillings-udløb' og 'løbende tilpasninger,' lyder det i et skriftligt svar, som Finansministeriet har sendt til Computerworld - tre uger efter vi bad om en begrundelse.
Computerworld
Så kom der pris og dato på de nye PlayStation 5-modeller
Sony slipper de nye PlayStation 5 konsoller løs blot halvanden uge efter lanceringen af Microsofts Xbox-kollektion.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Organisér din Spend Management strategi
Med den stigende økonomiske sikkerhed og omkostningerne ved de evigt voksende regulationer, så må virksomhedsledere kigge ind i deres organisation for at drive profitabilitet og vækst, som en konkurrencemæssig fordel. Det første skridt i denne proces er at identificere hvilke Spend-processer der skal optimeres, ved at benchmarke de nuværende performance levels mod ledernes performance. I dette whitepaper kigger vi nærmere på bl.a. KPI’er og optimering af Spend-strategi, så du udnytter potentialet bedst muligt.