Artikel top billede

Disney+ lanceres i Danmark om fire uger: Nu tilbyder streaming-giganten rabat til danske kunder

Disney+ tilbyder nu de danske kunder rabat, hvis de tegner et årsabonnement på den nye streaming-tjeneste før den danske lancering 15. september.

Den internationale streaming-tjeneste Disney+ rammer Danmark 15. september.

Og Disney gør, hvad selskabet kan for at tiltrække massevis af danskere til at købe adgang til Disney-universet samt produktioner fra store underholdningsbrands som Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographics.

For at få så mange danskere brugere koblet på tjenesten fra start gør Disney+ det nu muligt at købe et års adgang til tjenesten for en særlig intropris på 490 kroner.

Det oplyser Disney i en meddelelse til Computerworld.

Introtilbuddet svarer til en pris på 41 kroner per måned og udgør dermed en væsentlig rabat i forhold til de hidtil udmeldte priser, som er på henholdsvis 59 kroner per måned eller 589 kroner for et årsabonnement.

Danskere kan altså spare omkring 100 kroner i det første ved at benytte sig af tilbuddet, men det kræver, at man tegner et årsabonnement, før Disney+ går i luften 15. september.

Tilbuddet løber altså en måned frem til 14. september, der er den sidste dag, det er muligt at få rabat.

Læs også: Nu kommer Disney+ til Danmark: Her er prisen

Her er indholdet på den nye streaming-tjeneste

Ved lanceringen vil mere end 25 eksklusive Disney+ Originals blive gjort tilgængelige, inklusiv den Emmy-nominerede serie The Mandalorian og High School Musical: The Musical: The Series, lyder det fra Disney.

Derudover vil brugerne også få adgang til Disney+ Original-spillefilm som Togo, Stargirl og Timmy Failure: Mistakes Were Made.

Udover Danmark åbnes streaming-tjenesten i Portugal, Norge, Grønland, Sverige, Finland, Island, Belgien og Luxembourg 15. september.

Disney+ er allerede tilgængelig i Frankrig, Tyskland, Spanien, USA, Canada, Australien og New Zealand.

Disney+ kommer ikke til Færøerne.

Læs også: Disney+ kommer til Danmark 15. september: Se prisen her