Artikel top billede

Nu kommer Disney+ til Danmark: Her er prisen

Streamingtjenesten Disney+ kommer til Danmark og de andre nordiske lande til sommer. Se priserne for de forskellige abonnementer her.

Netflix-konkurrenten Disney+ lanceres på det danske marked til sommer.

Den internationale streamingtjeneste, der indtil nu kun har været tilgængelig i USA, Canada, Holland, Australien og New Zealand, lanceres i Danmark og de øvrige nordiske lande i løbet af sommeren 2020.

Det oplyser Disney+ i en pressemeddelelse.

Et månedligt abonnement vil koste danske seere 6,99 euro, svarende til omkring 52 kroner.

Det bliver også muligt at købe adgang for et helt år til 69,99 euro, hvilket svarer til omkring 523 kroner.

Læs også: Danmarks nye store streaming-satsning er netop gået i luften: Her er det nye DRTV, der skal konkurrere med Netflix

Disney+ lanceres i flere EU-lande

Før Disney+ kommer til Danmark lanceres streamingtjenesten i flere andre EU-lande.

Frankrig, Tyskland og Spanien får adgang til Netflix-konkurrenten allerede fra adgang 24. marts.

Disney+ samler Disneys indhold fra blandt andet Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic.

Selskabet oplyser samtidigt, at alt nyproduceret indhold fra Walt Disney Studios fremover ikke være tilgængeligt på andre streamingtjenester end Disney+.

Selvom Disney+ i første omgang kun blev lanceret i USA, Canada og Holland tiltrak streamingtjenesten alligevel mere end 10 millioner kunder i det første døgn efter lanceringen 12. november 2019.

Læs også: Tusindvis af hackede Disney+-konti er til salg på lyssky hjemmesider
Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.